Sziasztok!
Még nem voltam pasival, de már nagyon izgat a téma. Jó lenne, ha valaki bevezetne. Budapesten keresek partnert. 30 éves vagyok, vékonyabb testalkat, 17 cm intimmel
Még nem voltam pasival, de már nagyon izgat a téma. Jó lenne, ha valaki bevezetne. Budapesten keresek partnert. 30 éves vagyok, vékonyabb testalkat, 17 cm intimmel
Szopnék szopatnék Bp írj
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Írj
Ha érdekel
Írj
Ha érdekel
Pécsett és környékén keresem hellyel rendelkező aktív partnerem,akit orálisan kényeztetnék.Ápoltság fontos.Közös farokverés is érdekel.
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV PASI VAGYOK....
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV PASI VAGYOK....
Paks mellett lakom szopatómat keresem hétköznap délutáni időpontban
Rendszeresen szoptatható partnert keresek.
Igény esetén viszonzásul én is leszoplak. Szeretem..
Igény esetén viszonzásul én is leszoplak. Szeretem..
17-kerben hová jártok szopatni, vagy szopni? Régen a rákoshegyi állomás wc-jében lehetett, de be zárt
Már megtaláltam köszi, ne írjatok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 21. vasárnap 09:16
Törölt felhasználó (4656903)

Van itt fiatal passzív akit lehetne dugni?
Van itt fiatal passzív akit lehetne dugni?
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit.

Szombathelyen ki szeretne cumizni egy szép farkú igényes sràcot délelőtt?
Hello. Bpi aktiv sráccal kalandoznék ma

Reptéri kifutón van valaki ilyenkor?
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Jo reggelt.
Milyen célra?
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen célra?

Zalaegerszegen hétfő kedd szerda délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm szépen.
Sziasztok!
Átlagos méretű és gyors lövetű férfit keresnénk.
Átlagos méretű és gyors lövetű férfit keresnénk.