Biztosan.
(Ez egy válasz erba1973 üzenetére (2024. 07. 20. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 11:46

Sziasztok Érdeklődnék szeptember első hetében Vir szigeten nyaral valaki?
Valaki szopatna ma este 11. Kerületben?
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn.
Ma este biztonságos kaland?
nem
Sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn.
Ma este biztonságos kaland?

Tatabánya - Tata?
Szeged - Szolnok - Tiszakécske
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 05. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 05. szerda 08:28
/ L & F párral barátkozna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 05. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73899)

Szolnok - Tiszakécske kke
barátkozna
barátkozna
Ma senki nem akar kalandozni egy kicsit?
Győrben keresek kisfarku bipasit!
Partnert keresek estére, Cegléden van helyem. Minden kellemes dolog érdekel
07.26. péntek

Előre szólok, hosszú lesz. Keresünk 1 azaz egy pasit alábbi feltételekkel. 07.27. pénteken napközben ráér. nem előtte, nem utána!! Aktív bi beállítottság. ha nem tudod mit jelent, ne írj. Csak olyan aki tudja magáról, hogy nagyon bi. Ki fog derülni ha nem, és kellemetlenül fogod magad érezni. Kor: 50 év alatt. átlag testalkat. 18-as mérettől felfelé. És ami fontos. Nagyon potens. 2-3 menetet bírj.. Persze a puding próbája az evés, így ezt nehéz előre bizonyítani. Mivel sok kamus és ígérgető van, meg kell, hogy győzz minket, hogy te nem vagy az. Erre van egy ötletem, ha érdekel privátban elmondom. Talán nem mindenki tudja, a rendszer nem enged naponta 15 embernél többnek levelet írni. Ha nem kapsz választ nem bunkók vagyunk, hanem vagy nem illik rád valamelyik paraméter, vagy elfogyott a 15 levél. Ha viszont minden rád illik, és Téged választunk, hihetetlen élményeid lesznek.
Jelige: többenjobb

Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem
19 óra felé Kondorosi út végénél Duna-part?
Budapesti pasit keresek ma estére,nincs tabu
Kecskeméten szoptatna valaki?
Szabolcs megyei Nyírbátor kk pasi aki szopatna ?
Kiskunfélegyháza és környékén hellyel rendelkező átlagos vagy kisebb intimmel. Privátba irj.
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os vagyok.....fiatalos
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Debrecenben valaki? Kölcsönös cumi este?