Sziasztok a hetenn délelőtt szopatnek kore alkat nem számít mehet kolcsonosenn is
Ma este Cegléden idóm helyem van, partner nincs!
Sziasztok! Ma delelott szopatna valaki?? Hely oke a 13-ban meleg vagy biszex hetero nem
Ma délelőtt Szigetszentmiklóson kalandoznèk.
Sziasztok, szép reggelt! Ma reggel -délelőtt valaki/k egy kellemes kalandra?
Sziasztok. Szabolcsban keresem barátom.
Valaki/K akinek lenne kedve segíteni rajtam most? 13.ker Duna plaza környéke...kocsiban gondoltam itt a Duna parton
tele vagyok de nagyon

Ma napközben a Kálvin tér környékén szopatnék. 50-es aktív, vékony vagyok.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok. Bp 3.kerület Békásmegyer és környékén keresek partnert orális kényeztetésre. Nagyon régen szoptam már, de megkívántam újra nagyon. Jó lenne valakivel megismerkedni, és alaposan leápolni. 45 éves vagyok. Ha gondolod ismerkedjünk. PÜ-írj ha lehet.
Ma napközbe szopnék szopatnék Kecskeméten
Ma X-Plore Night este a Magnum Szaunaba.... Ki tart velem? Lesznek kedvelt párok is...
Továbbra is keresek valakit akivel ráélvezhetnénk egymás farkára. Kezdő vagyok. Bp. Főleg idősebb korosztály.
Sziasztok!
Ti szervezitek?
Infó esetleg?
Ti szervezitek?
Infó esetleg?
Szia! Ez nekem nagyon tetszene. Van helyem is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 09. hétfő 09:09
Törölt felhasználó (4563612)

Továbbra is keresek valakit akivel ráélvezhetnénk egymás farkára. Kezdő vagyok. Bp. Főleg idősebb korosztály.
Sziasztok.Bi pasi bi párt keres mára.Pest -Fejér megyébe utazni tudok.S helyem is van.
Szűz,szűk,mély popómba keresek rendszeresre,sok análra Szeged környéke.
Veszprémben lenne valaki?

Erre én is szívesen jelentkeznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 09. hétfő 09:19
Törölt felhasználó (4695495)
VIP

Sziasztok!
Ti szervezitek?
Infó esetleg?
Ti szervezitek?
Infó esetleg?
Koki környéken szopnék ha valakit érdekel. Hely kellene