Siófok környéke,pervi aktív(többes)van?
Diszkrét cumira delelot Pesten vagy verjük ki teljes diszkréció mellett
Diszkrét cumira delelot Pesten vagy verjük ki teljes diszkréció mellett
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Relptér vki van kint?
Biszex v meleg aktívpartnert keresek az idösebb korosztályból,szolnokon hellyel rendelkezőt
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Hajrá
(Ez egy válasz Nagyfaszú1988 üzenetére (2024. 07. 20. szombat 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Siófok,aktívok,cumdump,slut.
16. kerület Sashalmi erdőben szopnék.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék ! Bi ok !! Egyedülálló férfiak NE ÍRJATOK NINCS VÁLASZ !!!!!!!!!!!!!
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Ma este Debrecenben szopnék, szopatnék.
Ma este Gyöngyösön aktív pasi? Kor, alkat lényegtelen. Szopok, dughatsz, bizarr dolgok is...
Szép napot kívánok !
Szeretnék ismerkedni olyan érett Budapesti vagy környéki férfival akit izgat hogy elé térdelnék és a számba veri akár érintés nélkül de szívesen segítek szájjal és nyelvvel bár nincs benne gyakorlatom ,szeretném érezni a sperma ízét számba mielőtt lenyelem !
Holnap hajnalban nekem bármilyen hely megfelelne vagy szabadban is jó !
Helyem nincs de utazni tudok !
Szeretnék ismerkedni olyan érett Budapesti vagy környéki férfival akit izgat hogy elé térdelnék és a számba veri akár érintés nélkül de szívesen segítek szájjal és nyelvvel bár nincs benne gyakorlatom ,szeretném érezni a sperma ízét számba mielőtt lenyelem !
Holnap hajnalban nekem bármilyen hely megfelelne vagy szabadban is jó !
Helyem nincs de utazni tudok !
Zalaegerszegen szopnék ma kilencig, hely van.
Veszprémben és a környékén szopatnék.
Sziasztok.
Jövő héten csütörtökön és pénteken ráérnék napközbeni. Utazni tudok. Baja- Szeged között.
Valaki(k) esetleg?
Jövő héten csütörtökön és pénteken ráérnék napközbeni. Utazni tudok. Baja- Szeged között.
Valaki(k) esetleg?
Kieg. Helyem is van.
(Ez egy válasz gykovacs üzenetére (2024. 07. 20. szombat 03:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 03:40

Sziasztok. Van olyan, aki még/már szopatna mostanság Pesten?
Nem válogatok. Alkatodat írni se kell.
Nem válogatok. Alkatodat írni se kell.