Siófok,aktívok,cumdump,slut.
16. kerület Sashalmi erdőben szopnék.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék ! Bi ok !! Egyedülálló férfiak NE ÍRJATOK NINCS VÁLASZ !!!!!!!!!!!!!
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Ma este Debrecenben szopnék, szopatnék.
Ma este Gyöngyösön aktív pasi? Kor, alkat lényegtelen. Szopok, dughatsz, bizarr dolgok is...
Szép napot kívánok !
Szeretnék ismerkedni olyan érett Budapesti vagy környéki férfival akit izgat hogy elé térdelnék és a számba veri akár érintés nélkül de szívesen segítek szájjal és nyelvvel bár nincs benne gyakorlatom ,szeretném érezni a sperma ízét számba mielőtt lenyelem !
Holnap hajnalban nekem bármilyen hely megfelelne vagy szabadban is jó !
Helyem nincs de utazni tudok !
Szeretnék ismerkedni olyan érett Budapesti vagy környéki férfival akit izgat hogy elé térdelnék és a számba veri akár érintés nélkül de szívesen segítek szájjal és nyelvvel bár nincs benne gyakorlatom ,szeretném érezni a sperma ízét számba mielőtt lenyelem !
Holnap hajnalban nekem bármilyen hely megfelelne vagy szabadban is jó !
Helyem nincs de utazni tudok !
Zalaegerszegen szopnék ma kilencig, hely van.
Veszprémben és a környékén szopatnék.
Sziasztok.
Jövő héten csütörtökön és pénteken ráérnék napközbeni. Utazni tudok. Baja- Szeged között.
Valaki(k) esetleg?
Jövő héten csütörtökön és pénteken ráérnék napközbeni. Utazni tudok. Baja- Szeged között.
Valaki(k) esetleg?
Kieg. Helyem is van.
(Ez egy válasz gykovacs üzenetére (2024. 07. 20. szombat 03:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 03:40

Sziasztok. Van olyan, aki még/már szopatna mostanság Pesten?
Nem válogatok. Alkatodat írni se kell.
Sziasztok. Van olyan, aki még/már szopatna mostanság Pesten?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Szopatna valaki Budapesten?
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén!
Érd-Bp. és környékén!
Holnap reggel Miskolc és környékén keresek partnert,kölcsönös szopásra.Helyed legyen,tudok menni.
Holnap reggel Miskolc és környékén keresek partnert,kölcsönös szopásra.Helyed legyen,tudok menni.
Valaki ma este, autóval?Èrezzük jól egymàst, kamusok ne, tènylegesen találkozni akarókat keresek.
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Üdv,25 éves átlagos kezdő bi srác vagyok,kölcsönös hokira vagy akár orálra is keresenék partnert Hatvan környékén ,helyem sajna nincs de utazni tudok.Segget is szívesen nyalnék.