Szopnék szopatnék Bp írj
A reptéri kifutó végénél szopass dugj most
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sopronban szopnék.
Keszthely vki?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de hokiba és kölcsönös cumiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok
Cegléd és környékben ma este?
Hellyel rendelkező budapesti aktívat keresek, aki most ráérne.
Bp közös cumi ma este??? Helyed jò ha van vagy autòd .nagy farkam van
Zalaegerszegen este pasi akit lehetne szopni? Helyem lesz. Privátban írjatok! Köszönöm.
Ma 22-kor kinézet a Nyéki nudira.Leszopnák valakit.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Valaki ma Kispest/Ecser autóban egy kis mokára ?
Vagy Dunaharaszti környéken?
Kép nincs !! (19é/92kg)
Vagy Dunaharaszti környéken?
Kép nincs !! (19é/92kg)
Kecskeméten szopnék szopatnék
ma este valaki pesten vastaggal?
Nyiregyháza és környékén keresem rendszeres talikra, jól szopó sub passziv partnerem. Legyen helyed, s szeress hosszan szopni.
Budapesten keresünk barátomnak aktiv-uni pasikat gruppen céljából vékony sportos átlagos pasi személyében ha érdekel várjuk bemutatkozó üzeneteiket
Szopnék,szopatnék akár rendszeresen is.diszkréció fontos ,utazás megoldható.
Fehervaron közöshokira vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Marcali környékén közös maszti?