Holnap délelőtt 11 körül benézek a Dunakeszi Auchan glory-ba, ha valakit érdekel.
Jár még valaki a Dunakeszi Auchan glory-ba?
Holnap délelőtt-délben Bp-Győr.Sopron utvonalon autóban szopatnék, ápolt hetvenes vagyok.
Fővárosban elsősorban szopnék, de ha szeretnél, dughatsz is.
Ma éjszaka szopnék Nagykőrösön. Reggel 4-ig üzenhetsz, elérhető vagyok a talira. Passzív vagyok, meg is lehet baszni. Arcomra, számba mehet. Személykocsidban is ok. Idős, macis no problem.
Szopatnál most? Gyere el hozzám és én odaadóan élvezésig leszoplak,,Békés megye
Kölcsönös szopás moost Bp 8 kerület? Meglátogatnálak
Sziasztok. 42/173/68 fiatalos hétköznapi pasi vagyok. Ma este autós kaland Gyomán, vagy pénteg délig tudok menni a megyében. Párt, jóméretű aktivat, esetleg pervit keresek. Skypen is elérhető vagyok! : live:.cid.27c9857133cbddf1
Sziasztok. 42/173/68 fiatalos hétköznapi pasi vagyok. Ma este autós kaland Gyomán, vagy pénteg délig tudok menni a megyében. Párt, jóméretű aktivat, esetleg pervit keresek.
Sziasztok!Holnap kora reggel Megyeri híd környékén vagy a Népligetben(4-6 óra között)lenne aki autóban szopna?
Diszkrét ápolt nagyfarku szophato pasit keresel irj rám privátba
Borsod , Nógrád , Heves megye ? Eger , Szilvásvárad kk ?
Szopható férfit keresek Budapesten
Van valaki Taksony környékéről?
Sziasztok,csak passzív meleg vagyok.Holnap napközben, odaadóan és egyoldalúan leszopmék egy, vagy egyszerre akár több faszt. Szerény,de kultúrált,diszkrét helyem van...Békés megye
Csütörtökön szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Most!
11ker Bocskai úton aktív srác lenne???
Privátba írj hely van
11ker Bocskai úton aktív srác lenne???
Privátba írj hely van
Reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
Egy finom francia? Helyem van
M0 ecseri lehajtonal most szopoalarcban pucsitok. Anonim uritesre valaki most?