kecskeméti biszexet keresek.
Sziasztok!
Ma kora este Zalaegerszegen pasi? Helyem van.
Ma kora este Zalaegerszegen pasi? Helyem van.
Sziasztok bi srácot keresünk 45 éves korig aki tud fogadni hétvégén. Dunakeszi közeléből keresünk fiút. Masszirozni is tudsz az nagyon jó lenne.
Viki Attila
Viki Attila
Engem hétfőn érdekelne.
(Ez egy válasz secretlife üzenetére (2023. 02. 18. szombat 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló valakit leszopnál. Írj ha érdekel
Hello Nagykőrösön fogadnék nyitottan
19/6

Szia!
(Ez egy válasz kola999 üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délután valaki Maglódon?
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
11ker Bocskai úton aktív srác lenne hosszabb távra?
Privátba írj
Privátba írj
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

veszprém megyében és környékén szopnék hellyel rendelkező srácot : )
Veszprém vagy környékén srác ma?
Harkány-Siklóson biszex pasikat szopnák
fiatal 25 alatti vékony srácot keresek, aki leszopna most BP-n. én 27éves szintén vékony, 18 as mérettel
Macis pasit szopnék kocsiban.
Értelmes poszt...
(Ez egy válasz kola999 üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Autós kalandra keresek aktív pasit mai napon Budapest, Érd, Diósd, Törökbálint környékén!
Ma estére partnert keresünk. Szőrtelen nagyobb farok előny