Most szopnék egyoldalúan. Hely van Sümeg mellett.
érettebb korosztályból keresek párt vagy férfit, szopatni szeretőt rendszeresebb kapcsolatra napközben-éjszaka...odaadó szopó-nyaló vagyok
Szopnék most éjszaka, lehetőleg kocsidban. De, el is vihetsz magadhoz. Meg is baszhatsz. Érett, idősebbek, macisok, nagyon ducisok előnyben. Budapest. Nagyvárad Tér mellett vagyok.
Valaki esetleg most aki kiverné nekem? Dunaplazanal kocsimban akar
13.kerben szpnek ma ejszaka
Orál Komáromban?
Ma délelőttre keresek fiút.
Helyem van, utazni tudok
Helyem van, utazni tudok
Bp -n szpneknes dughatsz is akar ma delelott
Marcali-Balatonmária környékén 2 bi pasi megnézne bi párokat, srácokat sex közben.
Ma délelőtt Hatvanban a vasútállomás környékén orál kalandban benne lennék.
Reptéri kifutó lesz valaki 40 perc múlva?
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Hello valaki esetleg Tiszakécske és környékén aki talizna ma autós kaland?? írj privátban köszi
Sziasztok fogadni tudó bi férfit keresünk 45 éves korig . Dunakeszi közeléből, heteroszexuális fiúkat nem keresünk.
Balatonakarattya környékén,diszkrét aktívot meglátogatnék,többes is ok.
Bp n ma valaki hellyel? En passziv es barmi johet szinte, delutan elonyben
Idős párt keresek ahová beszálhatok,papa legyen Bi és szopjon végig.Többit privátba
Ma délután Szombathely-Celldömölk vonalon hellyel valaki?
Pár is érdekel.
Pár is érdekel.
Csongrád- békés megyéből vki? Vagy erre járóban? Akár autós tali? Bi, rendszeresen sportoló, jó képű, borostás, férfias srác vok, 31-179-71 XL
Sziasztok! Ma keresek Veszprém-Pápa-Győr vonalon uni vagy aktiv srácot aki kalandozna
Kiváncsi heteróként is bátran keress