Szolnok - Tiszakécske - Szeged
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 02. vasárnap 19:11
/ L & F párral barátkozna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73899)

Szolnok - Tiszakécske - Szeged
/ L & F párral barátkozna
/ L & F párral barátkozna
Békés megyéből van valaki??
Délelőtt Veszprémben szopna valaki? Privizz
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Valaki most a repter es kornyeke??
Nyíregyháza
Zalaegerszegen ma, szerda csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszönöm.
Délután valaki,Fehérvár, Veszprém környékén?
Kölcsönös hoki ma délelőtt bp?
Sziasztok
Június 26an Szegedtől nem messze lesz egy BiSwinger buli, valakinek nincs kedve velem jönni?

Június 26an Szegedtől nem messze lesz egy BiSwinger buli, valakinek nincs kedve velem jönni?

Pécsen szopatnék
Jelen
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 11. kedd 02:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 02:21
Törölt felhasználó (4734679)

Sziasztok! Kivételesen más szöveg .
Keresnék fiatal lehetőleg szintén kezdő ( és most nagy szokás ezt írni : bi vagy kíváncsi hetero 25-28 éves srácot aki orálisan kielégítene engem. Adatlapomon több info rólam.
Keresnék fiatal lehetőleg szintén kezdő ( és most nagy szokás ezt írni : bi vagy kíváncsi hetero 25-28 éves srácot aki orálisan kielégítene engem. Adatlapomon több info rólam.
Sziasztok! Kivételesen más szöveg .
Most gyere és szopj!
Egy nagy faszú aktív srácot találni mostanság!?
Élvezz el a számban akár többször is
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Fogad valaki kezdőt Budapesten? Örömmel kóstolnék, szopogatnék egy kemény farkat.
Sziasztok. Füred környéken keresek passzív srácot max 30 éves korig
16 kerület szopnék