Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
helyes igenyes fiatal srac miskolcon szorakozna…
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok..
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Sziasztok!
Csongrád/Békés megyékben keresek diszkrét kalandra srácot.
Csongrád/Békés megyékben keresek diszkrét kalandra srácot.

Továbbra is keresem azt az igényes pasit,akit lehetne cumizni holnap délelőtt budapesten!
Én harisnyában lennék!
Én harisnyában lennék!

Élvezz belem most m0-as kornyeken teljesen anonimban szo nelkul
Balatononberényben szombaton ismerkednék én egy travi ribanc vagyok
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Reptéren van vki?
Sziasztok Budapesten belvárosban potens srác alakalmit keres
Kecskeméten szopnék szopatnék holnap délkörül. Hely kell
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok valaki ma Sümeg Tapolca környékén hely van
Holnap délelőtt makói Hagymatikum?
Szopoalarcban szo nelkul pucsitanek idegen aktivaknak, urithetsz belem teljesen anonimban is. M0 kornyeken autombol de menni is tudok. Most 2-4 kozott.
Vác Dunakeszi környékén valaki?
Veszprém vagy a környékén SZOPATNÉK!