Füzesabonytól Miskolcig megyek.Útközben leszopnák valakit.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Miskolcon szopnek ma este…
Autós orálra keresünk bi pasit Tata és környékéről!
11. Ker szopható aktív? Csak egyoldalúan
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress, köszönöm.
Sziasztok aktiv tapasztalt pasit keresek németorszagban BW területén 22 éves vagyok passziv szűz irjatok!
Ma aktív potens férfit keresek egy kis kalandra,adok egy kis masszázst is a kalandhoz! Kecskeméten helyem van.
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
helyes igenyes fiatal srac miskolcon szorakozna…
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok..
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Sziasztok!
Csongrád/Békés megyékben keresek diszkrét kalandra srácot.
Csongrád/Békés megyékben keresek diszkrét kalandra srácot.

Továbbra is keresem azt az igényes pasit,akit lehetne cumizni holnap délelőtt budapesten!
Én harisnyában lennék!
Én harisnyában lennék!

Élvezz belem most m0-as kornyeken teljesen anonimban szo nelkul
Balatononberényben szombaton ismerkednék én egy travi ribanc vagyok
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Reptéren van vki?
Sziasztok Budapesten belvárosban potens srác alakalmit keres