Fiatal fiút keresnék ma délután Pécsen, kamionos kalandra
Senki nem akar szexelni ma éjszaka Budapesten? Coxxx-ba sincs senkinek kedve jönni? Az asztalnál, iszogatás...smárolás. Lehet utána szopás, szoptatás bent. Senki nincs?
Egerben vagy környékén keresem ápolt,hellyel rendelkező biszex partnerem,bakancs listas Élményre. Csalódás mentes,ápolt 40.es ferfi vagyok.
Ma éjszaka valakit leszophatok Budapesten, éjfél körül? Hozzád is elmehetek, meztelenül is lefekhetünk. Vagy kocsidban is leszophatlak, de el is vihetsz magadhoz. Szabadban is jó, padon vagy bokornál. Kor, alkat mindegy, lehetsz idősebb, macis, ducis is. (100-140kg), vagy (50-75éves), no problem! Írj privit és megbeszéljük! Ingyenes szex!!!
Sziasztok! Mostanában valaki egy bi kaland?
Sziasztok. Ma estére keresem kanos partnerem/partnereimet akiket leszophatok. 22 éves macis srác vagyok. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Irj ha érdekel a dolog.
Sziasztok. Keszthely és Hévíz környékéről keresek tartós szexkapcsolatra aktív férfit. Nagyon szeretek cumizni, jól dugható a popsim. Többesben szexben is benne lennék, csak pasikkal.
Szeged ma valaki???
Debrecenben bi pár vagy pasi ma estère? Hely kellene.
Debrecenben bi pár vagy pasi ma estère? Hely kellene.
Mai nap?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 19. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 19. szerda 14:46

Törölt felhasználó (4654535)

Mai nap közös kurv@zás érdekel valakit? Kocsiban, Üllői környéke. Én bi srác.

Érden ismerkednék.
Sziasztok. Hajdú-Bihar megyei mindkét részről biszex párral ismerkednék minden jóra.

Szopatnék Szombathelyen!
aszódi vagyok 35 éves szőrtelen nőies fiú.szopnék !
(Ez egy válasz Szopok2021 üzenetére (2022. 01. 24. hétfő 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 24. hétfő 12:20

Szopnék Bp. Hely van 40 éves magas férfias pasi vagyok. Anoním is szopathatsz glory hole lakáson
aszódi vagyok 35 éves szőrtelen nőies fiú.szopnék !
Kedd délelőtt kölcsönös szopásra borotvált srác Kecskeméten
Szegeden holnap dugatnám magam,többes is.
Hali, partnerem keresem bi kalandra. Bp