Kecskeméten szopnék szopatnék most délelőtt borotvált srácot
Sziasztok!
Egerben vagy a környékén ma valaki? Szopnék.
Egerben vagy a környékén ma valaki? Szopnék.
Szopnék ma helyem vanBp. Lakás glory hole is
Sziasztok..Nyíregyházán ma jó adottságú lenne??
Marcali környékén 2 bi pasihoz srác, bi párok?
Sziasztok ma nappal szívesen taliznék Debrecenben helyem van! Normális ápolt fiatal macis bi pasi vagyok ha van kedved és időd és persze komolyan gondolod írj !
Nyiregyhazi aktiv pasit keresek!
.
.
Most éjszaka, ki akar szoptatni vagy megbaszni? Budapest
Sziasztok holnap nappal azaz kedden ! Szívesen taliznék Debrecenben helyem van! Normális ápolt fiatal macis bi pasi vagyok ha van kedved és időd és persze komolyan gondolod írj !
Ma éjszaka, 23 óra után szopnék a Népligetnél a kutyaiskola mellett, bokorban. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Jóképűnek mondott, passzív köcsög vagyok. De, kocsidban is ráborulhatok. Macis, ducis, idős is ok. Írj és tali ma éjszaka!

Ma estére keresek aktív srácot Budapestről, elsősorban orális szexre.
Hely vagy autó szükséges. 27 éves, passzív srác vagyok.
Hely vagy autó szükséges. 27 éves, passzív srác vagyok.
Ma este pesten nagyfarkú bi aktiv pasi közös masztira???esetleg arcra élvezés
Most valaki szopna Aszódon?
33 eves,macis aktiv vagyok.
33 eves,macis aktiv vagyok.
Ma estére keresek egy faszt amit szét szophatok! Ha csak kanos vagy és szeretnéd hogy leszopjanak írj bátran! 3.ker Bp!
Ma este szopnék.
Görbe és nagy makkal rendelkező urat keresek egy kis kardozásra és közös masztira. Bp III.kerben. Helyem nincs, de akár nyilvános helyen is benne vagyok.
Ma 6-7 kozott ki erne es, akit oralisan kielegithetnek?
Szia írj belső üzit
(Ez egy válasz Kivi90 üzenetére (2022. 04. 04. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
40 éves magas férfias pasi vagyok. Kedden 5-én napközben szopnék helyem van, lakás glory hole is szopok ha anoním akarod. Ha csak kivernéd előttem az is lehet
Sziasztok holnap nappal azaz kedden ! Szívesen taliznék Debrecenben helyem van! Normális ápolt fiatal macis bi pasi vagyok ha van kedved és időd és persze komolyan gondolod írj !