A mai nap folyamán szopnék egy formás faszt Kiskunfélegyházán és környékén! Csak olyan írjon, aki tud utazni is, helyem van természetesen. Vagy csak én szoplak (mélytorok is játszik) téged (ez esetben akár hetero pasi is lehetsz), vagy akár oda-vissza alapon. Írjon az, akit érdekel és kalandozna ma egy bisex pasival.

Nyéken valaki?
Budapesten keresnék ma potens férfit laza oda-vissza kalandra. Hely megoldott.
Szarvason van aktív esetleg?
Üdv! Valaki nem tud egy jó pasis bulit?
Méretes bi pasit keresek akár párjával
Eger környékén ismerkednék
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Kecskeméten szopnék szopatnék most délelőtt borotvált srácot
Sziasztok!
Egerben vagy a környékén ma valaki? Szopnék.
Egerben vagy a környékén ma valaki? Szopnék.
Szopnék ma helyem vanBp. Lakás glory hole is
Sziasztok..Nyíregyházán ma jó adottságú lenne??
Marcali környékén 2 bi pasihoz srác, bi párok?
Sziasztok ma nappal szívesen taliznék Debrecenben helyem van! Normális ápolt fiatal macis bi pasi vagyok ha van kedved és időd és persze komolyan gondolod írj !
Nyiregyhazi aktiv pasit keresek!
.
.
Most éjszaka, ki akar szoptatni vagy megbaszni? Budapest
Sziasztok holnap nappal azaz kedden ! Szívesen taliznék Debrecenben helyem van! Normális ápolt fiatal macis bi pasi vagyok ha van kedved és időd és persze komolyan gondolod írj !
Ma éjszaka, 23 óra után szopnék a Népligetnél a kutyaiskola mellett, bokorban. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Jóképűnek mondott, passzív köcsög vagyok. De, kocsidban is ráborulhatok. Macis, ducis, idős is ok. Írj és tali ma éjszaka!

Ma estére keresek aktív srácot Budapestről, elsősorban orális szexre.
Hely vagy autó szükséges. 27 éves, passzív srác vagyok.
Hely vagy autó szükséges. 27 éves, passzív srác vagyok.
Ma este pesten nagyfarkú bi aktiv pasi közös masztira???esetleg arcra élvezés