valaki siófok környékén?
Csepel szigeten valaki? Leginkább orális szexre keresek MNB/
30-45 év közötti bisex nőt keres két bi pasi Marcali környékén.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Sziasztok! Szopnèk ma Bp-n hely van.Lehetsz hetero bi meleg.Írj ha szopatnál
Egy jòt
Egy jòt
Mára keresek leszopható nem kövér fiút.
Helyem van.
Utazni tudok.
Helyem van.
Utazni tudok.
Valakinek egy kezdő bi?

Sziasztok!
Valaki cumizna Nagykanizsán?
Helyem van!
Valaki cumizna Nagykanizsán?
Helyem van!
Sziasztok
Miskolc Mezőkövesd Tiszaújváros környékén egészséges,normális diszkrét kíváncsi párt vagy pasit keresek.
Miskolc Mezőkövesd Tiszaújváros környékén egészséges,normális diszkrét kíváncsi párt vagy pasit keresek.
Vasárnap-Hétfő késő este vagy Hétfő-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Dorogon szopnék vékony testalkatú pasit, meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
En szopatnek
(Ez egy válasz mate7 üzenetére (2022. 05. 01. vasárnap 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Adatlapot kérlek olvasd el. Heves megye és környéke.
Pesten valaki orálra? Vastag farkú pasi vagy srác?
Pápán vagy környékén talizni??
64 éves, full meleg szegedi pasi vagyok. 24-25 év alatti srácot, de akár srácokat is, leszopnék! Bocsánat, de kizárólag szegediek érdekelnek ebből a korosztályból és csak szopni szeretnék. Viszonozhatod, de akkor légy tisztában vele, hogy egy műtét miatt nincs gecim! Abban benne lennék, hogy miközben egy fiatal srácot dug a partnere (ennek életkora mellékes) én közben a fiatal srácot leszopnám! Az anál nem jön szóba! 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO anyagiak! Hely, ha nem is a legoptimálisabban, de megoldható!
Üdv valaki análisan be tehetne nekem ráckeve környéken
Most reggel cumiznék Cegléden!

Ma miskolc mezökövesd közöti utvonalon szopok autóban
Ma miskolc mezökövesd közöti utvonalon szopok autóban