Marcali környékén 2 bi pasihoz srác?
Sziasztok! Hétfőn nap közben keresnék Keszthelyen, fiatal fiút…
Ma valaki aki dugni akar ??
Ma illetve holnap estére keresek aktív urat.
Kor alkat mindegy, de higénia legyen. Pucsítanék és szopnék. Hely és autó is van. Ha ürítenél egy jót akkor ne tartsd magadba.
Kor alkat mindegy, de higénia legyen. Pucsítanék és szopnék. Hely és autó is van. Ha ürítenél egy jót akkor ne tartsd magadba.
Érett férfivel ismerkednék,aki alkalmanként használná a számat,nyelvemet viszonzás nélkül Budapest és Pest Megyéből!Megbízható,barátságos,alázatos,ápolt e téren kezdő 60 éves ,Úr szolga szerepre vágyó férfi vagyok!
Hely kéne !Üdv Karcsi
Hely kéne !Üdv Karcsi
idösebb partnert keresek mostanra ...

47 éves pasit kit érdekel Bács-m.közepén?
Olyan pasit keresek, akik ráér hétköznap akár délelőtt / kora délután is, megbeszéljük ki miben lenne benne és találkozna is.
Hely szükséges!
Hely szükséges!
Ma este senki?

Bi párok ( ffi + nő ) vannak itt? Esetleg orálkodnék egy idösebb partnerrel, helyem van
Holnap reggel valaki egy kis autópályás kalandra? M3 kisbagi pihenőben kukkolás,maszti,orál! Valaki?
Vasárnap estére keresek partnert kölcsönös franciához szabadban vagy akár kocsiban! 3.ker
Budán esti élvezetekre keresek!
Megnéznék egy farokverést most kocsiban vagy szabadban Nagykáta-Tápióbicske-Monor-Üllő környékén.írj helyet,időt
Megnéznék egy farokverést most kocsiban vagy szabadban Nagykáta-Tápióbicske-Monor-Üllő környékén.írj helyet,időt
Sziasztok, ma este? Legyen autód, hely van, olvass adatlapot

Budapesten mostanában valaki? Hely ok, de akár lehet szabadban is.

Sziasztok,
Ma este valaki? 30 éves diszkrét sportos bi srác vagyok, helyem van Szentendrén
Ma este valaki? 30 éves diszkrét sportos bi srác vagyok, helyem van Szentendrén

Budapesten kalandot keresek mára. 30 éves bi srác vagyok, autóval.