Nyeki nudin ma aktiv?
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Vasàrnap este passzív sràcot dugnék. Hely megoldott. Többit privin
Most reggel Miskolcon szopnék!
Ismerkednék ,barátkoznék olyan férfivel ,aki alkalmanként használná a számat,nyelvemet ,viszonzás nélkül !Helyem sajnos nincs ,jó lenne ha önnek lenne helye erre a célra !Főleg Budapest,vagy Pest Megye,de távolabbra is szívesen elmennék!Délutáni,esti éjszakai órákban érnék rá általában!Kezdő vagyok,de nagyon vágyom egy ilyen jellegű kapcsolatra !Korrektség részemről 100 százalékos !
Most valaki XI ker Kondorosi úti kifolyónal?Dunapart?
Tényleg egy jelentkezö sincs?
(Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2022. 05. 30. hétfő 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este aktív srácot szopnék Bp-en belül. Helyem nincs, de autóban vagy nálad is oké.
27 éves, vékony, passzív vagyok.
27 éves, vékony, passzív vagyok.
Nyiregyházán megszopathatna valaki keményen és a torkomba élvezhetne
.
.
Ma este szopnék Cegléden, helyem van szabadban is megoldható
Mikor aktuális?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 30. hétfő 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 30. hétfő 15:23
Törölt felhasználó (4650571)

Veszprém, gulya dombon valaki?
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Érd és környéken szopatnek
Monor Üllő környéke most valaki?
Szopnék most a 17ker.
Hölgyek parok valaki ma delutan bp en ?
Nagybanin szopnák most kamionomban....csak jópasit
...... érzékien szopnék, pucsítanék idősebb faroknak rendszeresen . Idős barátodat is kényeztetném, ha odaadsz neki. Csók, smár, szopi, popsi nyalás alap ......
Irsa Dános Pusztavacs?szabadban vki?
Veszprém, gulya dombon valaki?