Hölgyek parok valaki ma delutan bp en ?
Szopnék most a 17ker.
Monor Üllő környéke most valaki?
Érd és környéken szopatnek
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Mikor aktuális?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 30. hétfő 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 30. hétfő 15:23
Törölt felhasználó (4650571)

Veszprém, gulya dombon valaki?
Ma este szopnék Cegléden, helyem van szabadban is megoldható
Nyiregyházán megszopathatna valaki keményen és a torkomba élvezhetne
.
.
Ma este aktív srácot szopnék Bp-en belül. Helyem nincs, de autóban vagy nálad is oké.
27 éves, vékony, passzív vagyok.
27 éves, vékony, passzív vagyok.
Tényleg egy jelentkezö sincs?
(Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2022. 05. 30. hétfő 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki XI ker Kondorosi úti kifolyónal?Dunapart?
Ismerkednék ,barátkoznék olyan férfivel ,aki alkalmanként használná a számat,nyelvemet ,viszonzás nélkül !Helyem sajnos nincs ,jó lenne ha önnek lenne helye erre a célra !Főleg Budapest,vagy Pest Megye,de távolabbra is szívesen elmennék!Délutáni,esti éjszakai órákban érnék rá általában!Kezdő vagyok,de nagyon vágyom egy ilyen jellegű kapcsolatra !Korrektség részemről 100 százalékos !
Most reggel Miskolcon szopnék!
Vasàrnap este passzív sràcot dugnék. Hely megoldott. Többit privin
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Nyeki nudin ma aktiv?
Sziasztok, ma reggel cumiznék 19.ker és környékén.
Sziasztok! Baja vagy környékéről keresem parterem!!
Szeress kényeztetni, és szeresd a popsi szexet.
Sok spermával rendelkezem,potens sokáig bíró intimmel rendelkezem. Legyél diszkrét és ápolt!
Szeress kényeztetni, és szeresd a popsi szexet.
Sok spermával rendelkezem,potens sokáig bíró intimmel rendelkezem. Legyél diszkrét és ápolt!
Most reggel budapesti aktív?
Szopnék rendszeresen, egyoldalúan. Helyem van Sümeg mellett.