Sziasztok! Holnap reggel -délelőtt valaki/k Pécsen?
Vác Dunakeszi környékén valaki most?
Holgyek parok valaki ma este bpn aktiv bi vagyok szabadbanbsex is erdekes lehet
Nyíregyháza állomás környékén vagy autóban szopnék kora reggeli vagy késő délutáni órákban

Sziasztok.Bi férfi tagu párt keresek,de írhat bárki,aki szeret szopni.
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
21 vagyok Érd és szűk környékén tudok utazni,szopatnek leginkabb.Nem rég borotváltam és eddig mindig szerették a farkam
valaki siófok környékén?
Ma délután Budapest XIV. kerületben keresek jófej, értelmes társat vagy társakat kellemes kalandra. Hely kell.
Sziasztok.
Ma Jászberény,Hatvan, Aszód, környéke?
Érdekelne közös maszti, de akár szívesen cumiztatnék is egy fiatalabb srácot, pasit.
Hely jó lenne, de autóban is megfelelő
Üzenet módosítása
Ma Jászberény,Hatvan, Aszód, környéke?
Érdekelne közös maszti, de akár szívesen cumiztatnék is egy fiatalabb srácot, pasit.
Hely jó lenne, de autóban is megfelelő
Üzenet módosítása
M3-ason valaki ma este 7 körül Hatvan-Budapest között?
Debreceni vékony srácot szopnék a nagyerdőn.
Nagy eres farku pasit szopnék rendszeresen , szájbaélvezéssel
Igényes Nyíregyi pasi vagyok!
Nyiregyháza
Igényes Nyíregyi pasi vagyok!
Nyiregyháza
Miskolc mellett autóban, szabadban szopatható, dugható vagyok.
sziasztok
41 eves aktiv biszex ferfi vagyok,apolt es egeszseges
biszex parhoz csatlakoznek mindket fel oromere,vagy csak a pasi reszere a feleseg jelenleteben
van tapasztalatom,nem kamus vagyok
tudok utazni
irjatok,ismerkedjunk
41 eves aktiv biszex ferfi vagyok,apolt es egeszseges
biszex parhoz csatlakoznek mindket fel oromere,vagy csak a pasi reszere a feleseg jelenleteben
van tapasztalatom,nem kamus vagyok
tudok utazni
irjatok,ismerkedjunk
Sziasztok holnap kedd estére keresnénk egy bi passzív srácot vagy párt Debrecenben helyünk van ha van kedved és időd írj csak aki el is jön ! Szép napot
Karbantartasra keresem a kepen lathato szerszamot
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Nem kövér fiút leszívnék.
Helyem van, utazni tudok.
Helyem van, utazni tudok.
Sziasztok. Ma estére/éjszakàra keresek passzív dugható sràcot. Hely megoldott Esztergom mellett. Kocsid legyen, többi pm.