Van itt Bi Pár? Aki ma talizna is? helyem van
Sziasztok! Van itt most olyan srác aki szívesen könnyítené nagan? Én szívesen segítek!
Szarvason bi haver csak hétvégén vagyok gép elött
Ha szopnàl irj tele vagyok nagy a farkam. Nàlad. BP.
Dugható sràc kocsival ma éjjel Esztergom környékén kocsival? Hely van.
M3 autópálya Hatvan körül?
Nyiregyen nagyfarkú pasit szopnék!
.
.
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
ENNYIRE SENKI?
(Ez egy válasz puma1972 üzenetére (2022. 06. 06. hétfő 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyíregyházán keresek kölcsönös hokizást ápolt ,tiszta egészséges pasival nagyon diszkréten . Helyem nincs ! Ami érdekelne közös hoky egymásnak esetleg , vagy kölcsönös orált is kipróbálnám ha guszta és tiszta. Én 47/185/90 nős. Diszkréció fontos ! Képet nem küldök! S
Sziasztok ! Ma este szabadban bi kaland Békés-Csongrád megyében ?
Szegeden keresek diszkrét aktív vagy uni beállítottságú sexhavert. Első körben inkább tényleg ismerkedni/barátkozni, aztán ha minden jól alakul akkor alkalmanként összejárni és segíteni könnyíteni egymáson.
Mackó alkat számomra előny!
U.I.: Kérlek ne írj rám hogyha ez után az üzenet után csak annyi a hozzáfűzni valód, hogy "kocsiba most?"

U.I.: Kérlek ne írj rám hogyha ez után az üzenet után csak annyi a hozzáfűzni valód, hogy "kocsiba most?"
Csepelen autódban szopatnálak
Csepeli taxist szopatna kíváncsi hetero
Buda valaki?
21 ker valaki?
Sok spermájú fiút leszívnék
Csepeli buszsofőrt szopatnék
Veszprém, Gulya dombi lehajtoval szemben ma 4-től srác? Maszti, napozás, kukkolás? Hálul leszek szürke autóval
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.