Közös hoki most Kaposvàron? Helyem van.
Irtam privátba
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 17. péntek 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 17. péntek 11:48
Törölt felhasználó (4639362)
Szép nagyfarkú kanokat bikákat keresünk, bi cuckold feminizálás témában jártas ápolt szadó tapasztalt pasikkal.
Feleseg kefélése a férj elött, férj feminizálása alázása tabumentesen.
Megkereséseket privátban várjuk.
Szép napot!
Feleseg kefélése a férj elött, férj feminizálása alázása tabumentesen.
Megkereséseket privátban várjuk.
Szép napot!
Vác-Dunakeszi környékén valaki?
Valaki masztizik most Csepelen?
Sziasztok. Adatlapunk alapján keresünk.
Sziasztok. Vecsés,Üllő környéke?
Összeszokott fiúpárost keresnék a környékemről. Olyat, akik alkalmanként, de rendszeresen találkoznak. Előny, ha szintén, nős és családosak vagytok, mint én. Uni/passzív vagyok.
Sziasztok! Szopnek ma bp-n!
Hali. Vasarnapra keresek hellyel rendelkezo 15+ cerkas sracot. Kolcsonos oral esetleg hoki. Csak képpel irj! Pest megyeben tudok utazni!
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
ma valaki a nánási strandon?
Síkosítós kézzel fejnék, szopnék pasit. Helyem van Budapest
Pécs környéke?
Este esetleg lenne valaki Szekszárd környékén
Hosszú távra keresek Újbudáról buszvezetőt v rendőrt: van esetleg??
Bárki komoly szándékú írhat max. 50 -ig.
Bárki komoly szándékú írhat max. 50 -ig.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Ma délután valaki akit szophatok? Lehet kölcsönös is Hatvan és környéke,helyem van.
Sziasztok parosunk ferfi tagját érdekelné milyen egy nagy vagy nagyobb farok látványa érintése. Illetve a közös hoki is működhet. Bp-est és környéke. Lenne érdeklődő?. ( páros férfi tagja) Helyem nincs es delutan alkalmas
Sziasztok!
Délután 16:00-tól szopnék kint a kifutó végénél.
Valakit érdekel?
Délután 16:00-tól szopnék kint a kifutó végénél.
Valakit érdekel?
Üdv ma délután-estére keresnék aktiv perverz partnert a hátsóm meg dolgozasara hely van(5510)

hetven_egy
Edita S