Üdv ma délután-estére keresnék aktiv perverz partnert a hátsóm meg dolgozasara hely van(5510)
Sziasztok!
Délután 16:00-tól szopnék kint a kifutó végénél.
Valakit érdekel?
Délután 16:00-tól szopnék kint a kifutó végénél.
Valakit érdekel?
Sziasztok parosunk ferfi tagját érdekelné milyen egy nagy vagy nagyobb farok látványa érintése. Illetve a közös hoki is működhet. Bp-est és környéke. Lenne érdeklődő?. ( páros férfi tagja) Helyem nincs es delutan alkalmas
Ma délután valaki akit szophatok? Lehet kölcsönös is Hatvan és környéke,helyem van.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Hosszú távra keresek Újbudáról buszvezetőt v rendőrt: van esetleg??
Bárki komoly szándékú írhat max. 50 -ig.
Bárki komoly szándékú írhat max. 50 -ig.
Este esetleg lenne valaki Szekszárd környékén
Pécs környéke?
Síkosítós kézzel fejnék, szopnék pasit. Helyem van Budapest
ma valaki a nánási strandon?
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Hali. Vasarnapra keresek hellyel rendelkezo 15+ cerkas sracot. Kolcsonos oral esetleg hoki. Csak képpel irj! Pest megyeben tudok utazni!
Sziasztok! Szopnek ma bp-n!
Összeszokott fiúpárost keresnék a környékemről. Olyat, akik alkalmanként, de rendszeresen találkoznak. Előny, ha szintén, nős és családosak vagytok, mint én. Uni/passzív vagyok.
Sziasztok. Vecsés,Üllő környéke?
Sziasztok. Adatlapunk alapján keresünk.
Valaki masztizik most Csepelen?
Vác-Dunakeszi környékén valaki?
Irtam privátba
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 17. péntek 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 17. péntek 11:48
Törölt felhasználó (4639362)

Szép nagyfarkú kanokat bikákat keresünk, bi cuckold feminizálás témában jártas ápolt szadó tapasztalt pasikkal.
Feleseg kefélése a férj elött, férj feminizálása alázása tabumentesen.
Megkereséseket privátban várjuk.
Szép napot!
Feleseg kefélése a férj elött, férj feminizálása alázása tabumentesen.
Megkereséseket privátban várjuk.
Szép napot!
Közös hoki most Kaposvàron? Helyem van.