Vaskos faszt barátom szopnám havi rendszerességgel. Hely van ,de tudok utazni is. Gyula. Baszható vagyok,szeretem.Gecid számba alap.Bi pár is,sőt az igazi az lenne.!
Sziasztok!
Szopnék ma Bp-n írj ha szopatnál egy jòt.Hely van napközben is. Lehetsz hetero bi meleg
Szopnék ma Bp-n írj ha szopatnál egy jòt.Hely van napközben is. Lehetsz hetero bi meleg
Szia! 30 éves Győri magára és környezetére maximálisan igényes férfi vagyok. A passzív szerep vonz. Esti órákban esetleg valaki?
Budapest környékén taliznék, reptér, 18 ker.
Hol van a glory lyuk?
(Ez egy válasz Norbi8611 üzenetére (2022. 06. 21. kedd 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 21. kedd 07:15

Dunakeszi auchan glory lyuknál ma délelőtt valaki? Szoonék,szopatnék
Debreceni srácokat keresek.
Veszprémben ma valaki?
Sziasztok! Fehérváron kalandoznék!
Ismerkednék Pest Megyei hellyel rendelkező, lehetőleg független férfivel akit alkalmanként viszonzás nélkül kényeztethetnék tabuk nélkül szájjal és nyelvemmel!Utazni tudok !
Dunakeszi auchan glory lyuknál ma délelőtt valaki? Szoonék,szopatnék
Vastag farkú pesti sráccal haverkodnék, vagy olyan heteró-bi pasival akinek nagy van ... orál érdekelne
13 kerben van helyem
13 kerben van helyem
Sziasztok!
Nagy lövő srácokat keresnék, akik megszopatnának, majd az arcomra lőnének egy hatalmasat.
Egyedül is jó, de többes is érdekelne. A méret nem fontos, csak sokat tudj élvezni.
Helyem van, de utazást is meg tudom oldani.
Írjatok bátran!
Nagy lövő srácokat keresnék, akik megszopatnának, majd az arcomra lőnének egy hatalmasat.
Egyedül is jó, de többes is érdekelne. A méret nem fontos, csak sokat tudj élvezni.
Helyem van, de utazást is meg tudom oldani.
Írjatok bátran!
Ma Csepeli piacnal esetleg valaki?
Ma délig 11ker Bocskai úton aktív srác van?????
Nem kövér fiút szopatnék, leszopnék.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Kis farku fiatal vekony bi vagy ts sracot keresunk hosszú távra. Lakhelyunkhöz közel!
Nagy farku pesti fiut keresek!
Most valaki?
Érden ma valaki ?