Veszprémben ma valaki?
Debreceni srácokat keresek.
Hol van a glory lyuk?
(Ez egy válasz Norbi8611 üzenetére (2022. 06. 21. kedd 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 21. kedd 07:15

Dunakeszi auchan glory lyuknál ma délelőtt valaki? Szoonék,szopatnék
Budapest környékén taliznék, reptér, 18 ker.
Szia! 30 éves Győri magára és környezetére maximálisan igényes férfi vagyok. A passzív szerep vonz. Esti órákban esetleg valaki?
Sziasztok!
Szopnék ma Bp-n írj ha szopatnál egy jòt.Hely van napközben is. Lehetsz hetero bi meleg
Szopnék ma Bp-n írj ha szopatnál egy jòt.Hely van napközben is. Lehetsz hetero bi meleg
Vaskos faszt barátom szopnám havi rendszerességgel. Hely van ,de tudok utazni is. Gyula. Baszható vagyok,szeretem.Gecid számba alap.Bi pár is,sőt az igazi az lenne.!
Mostanàban Budapesten szeretnè valaki a 20/5-ös farkamat a szàjàba venni? Uni vagyok. Szabadban is oke
Club Tihany Hotel valaki?
Ez engem is érdekelne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 21. kedd 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 21. kedd 10:09
Törölt felhasználó (4655882)

Hol van a glory lyuk?
Ma délután valaki Bp?
Most valaki?
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (2022. 06. 20. hétfő 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 20. hétfő 15:43

Ápolt, normális srácot keresek akit kielégíthetek orálisan. Lehet rendszeres is, illetve kereshetünk közösen lány partnert.
Sziasztok! Ma estefelé keresek aktív, uni szexpartnert Budapest - Székesfehérvár között.
Szopnek ma bp!
Ma 17 körül valaki Bp?
Ma délután valaki Lébény környékén?
Érden szopatnék
Hosszú távra keresek Újbudáról aktív v uni jó szőrös srácot,összejárós,diszkrét kapcsolatra.
Bocskai út környéke!
42éves vagyok. Csak akkor írj,ha te is ilyenbe gondolkodol!Normális,kulturált levelet kérek!!!
Bocskai út környéke!
42éves vagyok. Csak akkor írj,ha te is ilyenbe gondolkodol!Normális,kulturált levelet kérek!!!
Szopnék most Pesten hely van 40 éves magas férfias pasi vagyok
Szopnék most Pesten hely van 40 éves magas férfias pasi vagyok