Főleg prosztatata kellene
(Ez egy válasz fiatal95 üzenetére (2022. 07. 10. vasárnap 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 10. vasárnap 09:37

Sziasztok!
Jönne ma valaki ingyenes egész testes, olajos 1,5 órás masszázsra Pesten?
Tanultam és van masszázs ágyam is. Írj üzenetet, ha van kedved hozzá. Szép Napot

Sziasztok!
Jönne ma valaki ingyenes egész testes, olajos 1,5 órás masszázsra Pesten?
Tanultam és van masszázs ágyam is. Írj üzenetet, ha van kedved hozzá. Szép Napot

Sziasztok! Holnap/hétfő/reggel -délelőtt valaki/k Pécsen?
Ma deltol van diszkret helyem 2-3 orara. Felajanlom mindket nyilasomat aktiv pasiknak vagy paroknak.
Most Co-Walternél?
megnéznék egy farokverést ma autoban,szabadban
Sziasztok.Valaki megnézi ahogy kiverem neki most Győrben.Szép csupasz kemény FASZOM van.30 as szolis.kopasz jóképü.30 fiú vagyok...Buliból hazafelé.akár többen is!nyilvánossan bárhol
Egy gyors sex 8-ora korul Mezokovesd kornyeken?
Hatvan jàszberèny környèkèn dèlelőtt?
Bp-n vagy Pm Szob körüli részéröl ismerkednék.Magas 187 nagydb 115kg full szőrös testü, borostás arcu, fejü 50-es nős bi uni/akt vagyok.Imadom az orált(ki nem?!) adni és kapni is.Lehet csak egyoldaluan, hogy én veszem a számba a farkadat és teljes kielégülésedig szoplak, az ondódat imádva nyelem.Az esetleges aktus alatt csak aktiv tudok lenni.Irj jelentkezz, esetleg telefonszámot megadva, és mikor hivhatlak diszkréten. A hely korlátozottan megoldott.
Valaki most gyöngyös körzetében egy közös hokis kaland az autóban?
Siüfok ?
Vékony fiút szopnék.
Siófok?
Alárendelt lennék valakinek,
most 12 kerbe
hely az megvan...
csak te kelessz, hogy elkapj...
=)
most 12 kerbe
hely az megvan...
csak te kelessz, hogy elkapj...
=)
Miskolc most?
Sziasztok. 28 éves 174 magas srác vagyok. Budapesten keresek olyan fiatal és vékonyabb fiút aki nyitott lehet orálra vagy amihez kedve támad. Írj privatban ha felkeltettem az érdeklődésed
Egy jó kis gabajodás,
ki van benne ? Forrózuk meg még az éjszakát...
Fius kalandot ...
ki van benne ? Forrózuk meg még az éjszakát...
Fius kalandot ...
Sziasztok!
Ma 23.30 utan Kelenfold kozeleben gyors találkozóra valaki?
Ma 23.30 utan Kelenfold kozeleben gyors találkozóra valaki?
Sziasztok! Miskolc és közeli vonzáskörzetében keresek aktív, idősebb pasit akit viszonzás nélkül leszophatok.