Sziasztok
Keresek ma estére valakit,aki eljönne és jòl megszopatna.Bp hely van. Lehetsz hetero bi meleg.Irj ha szopatnál egy jòt
Keresek ma estére valakit,aki eljönne és jòl megszopatna.Bp hely van. Lehetsz hetero bi meleg.Irj ha szopatnál egy jòt
Sziasztok
Sziasztok
Budán szopatnék, szopnék , élvezkednék poppersezve!
Macis pasik Bp Gyömrő között?
Holnap 8-9 körül Kecskemét szopnék.
Bp-n szopnek, fiatal passziv vagyok… hely kell

Most valaki Kecskeméten?
Helló,
Pénteken délután négytől a Nyéki nudin leszek a pálya felőli részen, a földúton mászkálok fel-alá anyaszült meztelenül. Ha megkívánsz és rátolnád a fejem a farkadra, szólíts le bátran. Ismertető jelem az adatlapomon.
Pénteken délután négytől a Nyéki nudin leszek a pálya felőli részen, a földúton mászkálok fel-alá anyaszült meztelenül. Ha megkívánsz és rátolnád a fejem a farkadra, szólíts le bátran. Ismertető jelem az adatlapomon.
Sziasztok ma estére keresnénk debrecenbe egy bi passzív srácot akinek van kedve és ideje írjon privit Viber szammal csak aki komolyan gondolja !
Sziasztok!Közös farokverès a szabadban? Sárvár,Cell között!Írj,ès megbeszéljük a részleteket!17 óra körül!
30-179-71 bi, sportos, férfias srác vagyok Csongrád-békés megyéből vagy erre járóban vki? esténként akár autós, szabadban mókázás is játszik... (srácos mókát keresek, idősek ne!)
Sziasztok,
30 éves diszkrét srác vagyok ,rendszeres havert keresek ,helyem van. Bi uni vagyok biztonságosan minden érdekel
30 éves diszkrét srác vagyok ,rendszeres havert keresek ,helyem van. Bi uni vagyok biztonságosan minden érdekel
Ma szopnék egyoldalúan. Helyem van Sümeg mellett.
Ma valaki dél Buda környékén?
65 éves, full meleg szegedi pasiként fiatal (18-25 év közötti [esetleg pár évvel felette, de max. 30 éves]) srácot, akár srácokat szopnék, illetve leszopnék! Viszonzást nem várok, mert 2014-ben prosztata túltengés miatt ki kellett venni a prosztatám, azóta nincs gecim, de ha akar valaki, akkor szophat! A csókolózás nem áll tőlem távol, de nem kötelező! Az anál szexet se az aktív, de a passzív oldalon NEM gyakorlom, ne is győzködj! Hely, ha nem is a legideálosabban, de megoldható. 100 %-os diszkréciót adok és kérek! ANYAGI ALAPON NEM ÉRDEKEL A DOLOG!
Határozott aktív srácot keresek
11ker Bocskai úton!!!!
Privátba írj. Kora délutánig jó!!!
11ker Bocskai úton!!!!
Privátba írj. Kora délutánig jó!!!
Ma dèlelőtt a Kiràly utcàba jönne valaki?
20/5 uni vagyok
20/5 uni vagyok
Kölcsönös kielégüléshez keresek srácot, vagy nőt ma délutánrakor alkat nem akadály, utazni tudok helyem sajna jelenleg nincs. Privátban írj lgyszi!
Kaposváron igényes urat szopnék holnap