hello
Csepelen keresek valakit,aki kinyalna fenekemet es leszopna
csak napkozben
hely kell
Csepelen keresek valakit,aki kinyalna fenekemet es leszopna
csak napkozben
hely kell
Budapest 12 kerbe
kezdhetnék zuhany alatt
ha valaki most
meglepne...
Szexelhetünk
oda vissza... ?
kezdhetnék zuhany alatt
ha valaki most
meglepne...
Szexelhetünk
oda vissza... ?
Csinos seggű ,pesti fiut keresek!!,irjatok
Péntek, szombat, vasárnap estére keresek pasit Badacsonyban. Helyem nincs.
Nyiregyhazan aktiv pasi aki szopatna?most
Tatabányán 4-5 biszex pasit keresek napközbeni partyhoz.Ha érdekel ,akkor irj privatban és irj elérhetőséget is
sziasztok, holnap este, vagy hétvégén egész nap várlak Egerben, helyem van. Ha szeretnéd, hogy jól kinyaljalak, leszopjalak., megpisiltesselek stb
Kiskunfélegyházán és környékén valaki most egy orálra? Szopnék egy szép faszt MOST! Helyem van, utazni tudj és legyen képed! Max-45ig keresek! Kövérek, macik nem érdekelnek!
07.28 csütörtök este 10-11 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Kint leszek a zanati m86 felüljárónál mikor beérsz Zanatra egyszerre balra majd át a hídon utánna jobbra és az első lehetőségnél ahol le tudsz menni balra ott fogok állni . De ha indulsz akkor írj .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt
Pisi szex is izgat
Mindenképp írj mert ha vannak ott akkor másik helyen leszek
Vagy ha van helyed menni is tudok , ha időbe jelzed
Időseket akar 60+ is szeretem sőt

Pisi szex is izgat

Mindenképp írj mert ha vannak ott akkor másik helyen leszek

Vagy ha van helyed menni is tudok , ha időbe jelzed
Nyiregyhazi aktiv pasit , kivancsi heterot keresek aki szopatna es jol szajbaelvezne.
Sziasztok ! Szombathely - Sopron - Győr ma ráérő és találkozni akaró partnert keresek
Budán szopatnék, szopnék , élvezkednék poppersezve!
Sziasztok,
Péntek este biztonságos kaland?Helyem van Szebtebdrén,diszkréció adott és elvárt. Sportos,szőrtelen bi uni srác vagyok.
Péntek este biztonságos kaland?Helyem van Szebtebdrén,diszkréció adott és elvárt. Sportos,szőrtelen bi uni srác vagyok.
Budán este szexelnék!
Heves, Nógrád, Borsod megye ? Normális, diszkrét, bi pasi vagyok.
Holnap 15 óra után Aszód környékén ki kényeztetné a farkam orálisan? Autós tali is jó, félreeső helyen.
Sziasztok,
Holnap délelőtt Soroksár környékén tartózkodom. Szívesen találkoznék bi párral vagy aktív ffival. Utazni tudok.
Holnap délelőtt Soroksár környékén tartózkodom. Szívesen találkoznék bi párral vagy aktív ffival. Utazni tudok.
Sziasztok! Siófokon ismerkednèk kulturált pasival vagy párral. Ma este helyem is van.
Kèrlek privát üzenetet írj.
Kèrlek privát üzenetet írj.
Budapest Kedd délelőtti órákban, aki hellyel rendelkezik?
Csütörtök-Péntek késő este vagy Péntek-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban