Szarvason szopatnék ma autómban.
34 éves,aktív bi vagyok.
34 éves,aktív bi vagyok.
Csepelen Szent Imre téren keresek passzív buszsofőrt közös masztira
Sziasztok!
Ma estére keresek Nyíregyházán egy aktív vagy uni pasit. Rólam annyit, hogy egy mackó alkatú uni/passzív pasi vagyok. Képet és több infót privátban.
Helyem van.
Ma estére keresek Nyíregyházán egy aktív vagy uni pasit. Rólam annyit, hogy egy mackó alkatú uni/passzív pasi vagyok. Képet és több infót privátban.
Helyem van.
Sziasztok!
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok. Ma délután nyiregyháza vagy környékén pasival taliznék.
Ráckeve környéken valaki hely van,.
Nyíregyházán bi férfi tagu pár?
Biszex horgasz havert keresek, Pest megyebol?! Privatban keress!
Szasztok. Holnap Fehváron délelött valaki leápolhatna..Ne ide írj.
Sziasztok! Holnap valaki Fehérváron akarsz kalandozni?
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
196cm magas sportos igényes pasi , nővel , párral , aktiv pasival ismerkedne.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Csütörtök délelőttre keresek aktív férfit aki megszopatna ,megdugna! Hegyeshalom -Győr -Tata útvonal környékén!
Ma este Szigetszentmiklóson szeretnék kielégíteni valakit.
Mostanában Budapesten valaki??? Hely ok.
Tatabányán passzivat keresek....akár most is oké.Priviben adom az elérhetőségem....
szopnék ma délután Albertirsa környékén
Sziasztok!
Ingyenes, egész testes 1,5 órás sport vagy relax masszázs Budapesten. Tanultam és van masszázs ágyam, írj ha van kedved jönni. Ma estére van szabad időpontom.

Sziasztok, aug 4en csutortokon reggel 5utan cumiznek siofokon, irj ha szopatnal.
Ma ebéd után szopnék szopatnék Kecskeméten