Tiszavasvári üdülő?
Ma délután 2 körül a Naplás tónál orál erdekelne.
Ha van lehetőséged extrém , perverz bizar szexre, bátran írj! Vidékre is megyek
Sziasztok Debrecenben keresek egy normális srácot urat akivel el lehetnénk bármi jobban benne vagyok! Csak aki komolyan gondolja!
Ma napközben szopnék szép kemény farkat végig de dugható is vagyok helyem van.kecskemét , Nagykőrös Cegléd környékén
Aktív szexpartnerr keresek aki jár vagy jönne Monor Gomba fele hely van 14-20 óra között rá érek
Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Heves megye és környéke
Csütörtöktől vasárnapig délután keresek pasit Zalaegerszegen. Helyem van.
Keszthely környékén ismerkednék!Fiatal bi pasi vagyok!
Mátészalka Nyírbátor közt szopnék. Ma este 17 után vagy holnap reggel 7 előtt . Helyed legyen, esetleg kocsiban.
Sziasztok! Szombat délutánra keresünk a párosunk mellé bi srácot!Nem baj ha kezdő vagy és nem kell tökéletesnek sem lenned, csak légy jófej és érj rá! Privátba írjatok, aztán beszélgessünk
Veszprémi srác ma?
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár. Képek, videók profilon
Heló!
Valaki még most a 12 kerbe ?
Hely adott ...
Valaki még most a 12 kerbe ?
Hely adott ...
Sziasztok.Szivesen szopnék,szopatnék ma este.
Békéscsabán valaki??? Hely szükséges, vagy szabadban.

Szia. Merre fele lenne jó neked?
(Ez egy válasz Ddddddd üzenetére (2022. 08. 03. szerda 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 03. szerda 16:42

Sziasztok!
Szopnék ma Bp-n lehetőleg a fiatalabb korosztálybòl.Lehetsz hetero bi meleg.Hely van.Írj ha szopatnál egy jòt.Bp.n
Szopnék ma Bp-n lehetőleg a fiatalabb korosztálybòl.Lehetsz hetero bi meleg.Hely van.Írj ha szopatnál egy jòt.Bp.n
Sziasztok!
-szia! Írtam levelet.
(Ez egy válasz thomasl üzenetére (2022. 08. 03. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 03. szerda 11:49

Sziasztok! Kezdő 40 és bi vagyok Árpád híd környéken keresek találkozni hajlandó partnert.
Most valaki 15.ker aki segítene rajtam? Tele a farkam de nagyon