szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Sziasztok ! Ma este fojaman aktívak Esztergom-Komárom-Hegyes h, útvonalon kik szopatnanak, dugnanak volnának, hellyel lehet többes.!? Vékony passzív, csupasz volnék

Ma Szegeden valaki? Nö, pár, pasi?
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
ki masszírozna meg ma?? Természetesen mindketten meztelenül
Delelot szopnak autoban ,szabadban!
Eger Miskolc kornyeken
Eger Miskolc kornyeken
35 és 60 évek vékony pasik vagyunk tartós szexre keresünk kortól függetlenül vékony átlagos sportos pasit Szolnok-Budapest vonalon

Törölt felhasználó (4656492)

Sziasztok.
54 182 72 (19/5) pasi vagyok.
Ma délelőtt Aszód, Gödöllő környéke?
Érdekelne közös maszti, de akár szívesen cumiztatnék is egy fiatalabb srácot, pasit.
Hely jó lenne, de autós találkozó is jó, félreeső helyen.
Érdekelne közös maszti, de akár szívesen cumiztatnék is egy fiatalabb srácot, pasit.

Törölt felhasználó (4656492)

Sziasztok.
Valaki ma kora delutan M3-M35 pihenoben kozos hoki?
Sziasztok, ma (Vasárnap) reggel 6-8 között Pápa +max 25 km-es környékèn keresem azt aki szeretne egy autós orális kalandot, akár kölcsönösen is! Csak ez az időpont és távolság jó, ezt vedd figyelembe! Privát üzit irj
Teli faszt, faszokat szopnék most Gödöllőn. Van helyem.
szopnék... Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Holnap délelőtt leszopnék valakit Komáromban
Vasarnap delelot autos kaland?
Szopathatsz ,dughatsz..
Eger Miskolc kozott..
Szopathatsz ,dughatsz..
Eger Miskolc kozott..
30 alatti vékony, lányos passzív partnert keresek.Autómban lehetnél első partnerem. Heves, Pest-megyékből
Marcali környékén bi nő, pár, srác?
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn
Ma este is jó neked? Én szívesen szopnálak le az autómban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 09. péntek 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 09. péntek 17:56
Törölt felhasználó (4665431)

Sziasztok! Este a Népligetben valaki leszopna?
Budapesten ma valaki? Hely megoldott.