Bp-n aktiv most?
Most éjszaka szopnék! Kocsidban is ok. Vagy nálad meztelenül! Baszható is vagyok. Smárolhatunk is!
Házhoz is mehetek Bp-en belül. Idősebbekre, macisokra bukom. 45-80 éves kor közöttit vagy (és) 100-140kg közöttit keresek. Ingyenes szex! Reggel 4-ig üzenj és tali!!
Házhoz is mehetek Bp-en belül. Idősebbekre, macisokra bukom. 45-80 éves kor közöttit vagy (és) 100-140kg közöttit keresek. Ingyenes szex! Reggel 4-ig üzenj és tali!!
Kecskeméten szopnék szopatnék most
senki pilisvörösvár felől? :(
Szombaton sz esti órákba egy bi pár ( ff+nő) vagy ff -t átlagos alkat szőrzet nélkül!
Sziasztok. Szexhavert keresek kezdokent Kecskemeten Szombaton keso este

Irtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 23. péntek 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 23. péntek 20:25
Törölt felhasználó (4662024)

Irj Rám
Ma esetleg valakinek lenne kedve szopatni ?
21 éves roma fiú vagyok 171 cm 90 kg macisabb testalkatú
Helyem van Budapesten a keleti környékén , de ha neked is van helyed szívesen utazom is
21 éves roma fiú vagyok 171 cm 90 kg macisabb testalkatú
Helyem van Budapesten a keleti környékén , de ha neked is van helyed szívesen utazom is

Érden valaki,masztira?
Irj Rám
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 23. péntek 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 23. péntek 20:17
Törölt felhasználó (4341802)

Bp? En passziv perv
Miskolcon kezdő bi pasi?, esetleg kíváncsi hetero?
Bp? En passziv perv
Pilisvörösvár felé, kedves aktív, passzív úr, srác társaságát keresem. a teljes figyelmem a Tiéd..érted..
Közös hoki(egymásnak)? Bp, hely kell!
Ma, Örs Vezér Tere és környékén keresek ápolt - helyel rendelkező pasit.
pilisvörösvár felé egy kis kikapcsolódás?

Pesten biszex pasi?
Csorna mosonmagyaróvár valaki?
Valakinek volna kedve atlogatni farkat nalam a privat glory hole-on keresztul most??
Sziasztok, szopnék ma Dombóvár környékén.