Most éjszaka szopnék! Kocsidban is ok. Vagy nálad meztelenül! Baszható is vagyok. Smárolhatunk is!
Házhoz is mehetek Bp-en belül. Idősebbekre, macisokra bukom. 45-80 éves kor közöttit vagy (és) 100-140kg közöttit keresek. Ingyenes szex! Reggel 4-ig üzenj és tali!!
Házhoz is mehetek Bp-en belül. Idősebbekre, macisokra bukom. 45-80 éves kor közöttit vagy (és) 100-140kg közöttit keresek. Ingyenes szex! Reggel 4-ig üzenj és tali!!
Kecskeméten szopnék szopatnék most
senki pilisvörösvár felől? :(
Szombaton sz esti órákba egy bi pár ( ff+nő) vagy ff -t átlagos alkat szőrzet nélkül!
Sziasztok. Szexhavert keresek kezdokent Kecskemeten Szombaton keso este

Irtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 23. péntek 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 23. péntek 20:25
Törölt felhasználó (4662024)

Irj Rám
Ma esetleg valakinek lenne kedve szopatni ?
21 éves roma fiú vagyok 171 cm 90 kg macisabb testalkatú
Helyem van Budapesten a keleti környékén , de ha neked is van helyed szívesen utazom is
21 éves roma fiú vagyok 171 cm 90 kg macisabb testalkatú
Helyem van Budapesten a keleti környékén , de ha neked is van helyed szívesen utazom is

Érden valaki,masztira?
Irj Rám
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 23. péntek 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 23. péntek 20:17
Törölt felhasználó (4341802)

Bp? En passziv perv
Miskolcon kezdő bi pasi?, esetleg kíváncsi hetero?
Bp? En passziv perv
Pilisvörösvár felé, kedves aktív, passzív úr, srác társaságát keresem. a teljes figyelmem a Tiéd..érted..
Közös hoki(egymásnak)? Bp, hely kell!
Ma, Örs Vezér Tere és környékén keresek ápolt - helyel rendelkező pasit.
pilisvörösvár felé egy kis kikapcsolódás?

Pesten biszex pasi?
Csorna mosonmagyaróvár valaki?
Valakinek volna kedve atlogatni farkat nalam a privat glory hole-on keresztul most??
Sziasztok, szopnék ma Dombóvár környékén.
41 éves srác keres idősebb aktív, potens urat 60 éves kor körül (de mindenféleképpen 50 felett) vagy ilyen taggal rendelkező párt. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Részedről vagy részetekről magabiztos fellépés kedvességgel párosulva előny.