Kecskeméten keresnék mai találkozóra
Kipróbálnám milyen ha megdugnak

Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Érden szopatnék egy finom szájat. Szép farokkal.
19 óra felé Kondorosi út végénél Dunapart?
Ezen a héten napközben ráérő,hellyel rendelkező budapesti partnert keresek. Uni vagyok, kedvelem a női fehérneműket is.
Szép napot mindenkinek. Kíváncsi heteroként férfi részről biszex párral ismerkednék Hajdú-Bihar, Szabolcs megyében.
Ha van lehetőséged extrém , perverz bizar szexre, bátran írj
szopnék most Albertirsa,Tápiószentmárton környékén
Cegléden este kaland?
Sziasztok!
Pest-Gödöllő környékén szopnék ma délután. Képed legyen, nekem is van
Pest-Gödöllő környékén szopnék ma délután. Képed legyen, nekem is van

Szentendrén holnap d.e.
Üdv keresek valakit aki szeret kényeztetni szájjal kézzel egy kis hokizás és esetleg eljönne velem egy hölgyeményhez aki 45 én rendszeresen járok hozzá no anyagi
megnéznék egy masztit mostanában Albertirsa,Tápiószentmárton környékén
A héten délutánonként Egerben szopni szeretnék.
Üdv, sziasztok. Szeretném kipróbálni milyen ha más férfi kiveri nekem esetleg kölcsönösen. Kísérleti jelleggel. Abszolút diszkréció és higiénia elvárt. Szeged és vonzáskörzete.
Ma délután szopnék szép kemény farkat végig helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén, diszkréció higiénia fontos.
Sziasztok! Bi partnerem keresem akivel meg élhetem ilyen jellegű vágyaim. Izgat a női fnemű. Székesfehérvár és környéke előnyben. Kérlek privát üzenetben keresetek köszönöm.
Sziasztok! Úgy néz ki a holnapi napom szabad. Szívesen találkoznék aktív/uni,nem dohányzó,türelmes férfival Nyíregyházán. Privát üzeneteket várok.
dugatnám is magam ha van helyed