Sziasztok! Mai nap, napközben ráérő, aktív, hellyel rendelkező pasit, pasikat keresnék. Bp. Pusz. Tamara
Solt és környékén valaki a héten délelöttönként helyem van!Privát üzenetet irj
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
A tegnapi Bmw-s srác,aki utbaigazítást kértél tőlem,ha innen vagy,irj légyszi...
Sziasztok! Ma aktiv pasi aki dugna szopatna hely oke csak biszex vagy meleg

Szabolcs megye !
Keresek csak szopatni akaró méretes csupasz szerszámot...
helyem van
Keresek csak szopatni akaró méretes csupasz szerszámot...
helyem van
KÜLÖN pasimnak pasit NÉKÜLEM minden jóra szopás dugás ujjazás tágitás többi a képzelet fantáziája .Ja hely az nincs se kocsink Győrból
11. Kerbe valaki most?
Jóképű izmos sportos kerek seggű pasival ismerkednek
Most éjszaka tali? Autós van? Ráborulok. Nagyon ápolt, rendes, passz vagyok. Nagyvárad Térnél vagyok. Reggel 04 óráig üzenhetsz és tali!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 26. hétfő 21:33
Törölt felhasználó (4564862)

Most késő este/éjszaka szopnék, illetve meg is lehet baszni! Korrekt, ápolt, rendes vagyok. Idősebbekre, nagyon macisokra bukom, (45-80éves), (100-140kg). Helyem vagy kocsim nincs a szexhez. Kocsidban is szophatok. Vagy el is vihetsz magadhoz. Vagy park, pad, bokor. Meztelenül is ok, számba, arcomra élvezhetsz. Smár, tapi, ujjazás is mehet, ha szereted. Ingyenes szex! Reggel 4-ig üzenj nyugodtan és tali!! BUDAPEST
Sümeg környéke? Közös hoki s miegymás?
Ma este szopnék aktív partnert. Hely vagy autó szükséges részedről.
Én 35 éves, sportos, passzív srác vagyok.
Én 35 éves, sportos, passzív srác vagyok.
Dunaújvárosban oral kalandot keresek pasival. Helyem van.

Most késő este/éjszaka szopnék, illetve meg is lehet baszni! Korrekt, ápolt, rendes vagyok. Idősebbekre, nagyon macisokra bukom, (45-80éves), (100-140kg). Helyem vagy kocsim nincs a szexhez. Kocsidban is szophatok. Vagy el is vihetsz magadhoz. Vagy park, pad, bokor. Meztelenül is ok, számba, arcomra élvezhetsz. Smár, tapi, ujjazás is mehet, ha szereted. Ingyenes szex! Reggel 4-ig üzenj nyugodtan és tali!! BUDAPEST
Dánszentmiklós felé pasi?
Nagyon keresek partnert ma estere pest megyeben
Ma este Pécsen szopnék!
Pesten meleg/bi autós oktató van?
Privátba írj!
Privátba írj!
Ma este szopnék aktív partnert Bp-en belül. Hely vagy autó szükséges részedről.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.

Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Ma 9 óra körül j9n egy lány aki előtt szopatnék, szopnék!