Passziv bisex pasi vagyok aktivat vagy bisex part keresem
NYIREGYHAZA
NYIREGYHAZA
Kevésbé függetlenként (a többi stimmel) előfordulhat ilyen
(Ez egy válasz annalacbi üzenetére (2022. 10. 03. hétfő 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 03. hétfő 20:31

Sziasztok. Van itt olyan pasi aki függetelen , uni biszex, és szeretne a házi barátunk lenni?
Budapest most? Hely ok.
Sziasztok. Van itt olyan pasi aki függetelen , uni biszex, és szeretne a házi barátunk lenni?
Vas megyében, Szombathelyen vagy Celldömölkön keresek partnert, akár hosszú távon is!
Férfias, értelmes, nem túlsúlyos és diszkrét 30-40 körüli hasonlót keres elsősorban orálra és/vagy hokira Budapesten.
Veszprém Fehérvár. Igényes max 40 jó testű méretű sráccal kipróbálnám a dugást passzív szerepben! Csak komolyak és egészségesek!!!!! Kép nélkül ne. Viber számot adok majd
Sziasztok. Biszex férfitagú párral ismerkednék.
Szia ! Zoli vagyok Gyomaendrődről. Csak most vagy ott vagy állandóan. Utazni tudó vagyok,diszkrét kapcsolatot keresek. Bi vagyok,szopok,dugható vagyok.
(Ez egy válasz fecó0405 üzenetére (2022. 10. 03. hétfő 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap napkozben Bukfurdon a szauna vilagban valaki?
Holnap este 9 után szopnék Zalaegerszegen. Helyem van.
Szegeden, szerda de.dugatnám popsim,megyek és dughattok többen.
Érden szopatnék.
Ma pesten orálhoz és stb dolgokhoz keresek férfit vagy párt ! Hellyel rendelkezőt!!
Pécsen fiatal pasi aki szeret szopni???
segítenék valakin most Nagykáta,Jászberény környékén
Jelen
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 03. hétfő 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 03. hétfő 07:43
Törölt felhasználó (4685436)

Egerben ma bi vagy meleg pasi?
Szegeden hellyel rendelkező srácot szopatnék.
Valaki tudna írni a Rudas fürdőről infót. Lehet ott még huncutkodni ?
Rendszeres talikra keresek igényes NYIREGYHÁZI AKTIVAT.
Passziv bi vagyok.
Passziv bi vagyok.