Sziasztok. Veszprem és környéken keresek passzív srácot
Ma este szopnék aktív/bi srácot Bp-en belül. Izgatna kocsiban.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Ma este későn 22.40 körül, Keszthely mellett, volna időm és helyem egy finom kölcsönös orális szexre.
Urat szívesen fogadnék.
Privatban!
Urat szívesen fogadnék.
Privatban!
Miskolc valaki ma ?
Dunavarsány közelébe valaki ? Hely van.
Sziasztok bi srácot keresünk 45 éves korig aki tud fogadni hétvégén. Dunakeszi közeléből.
Viki Attila
Viki Attila
65 éves, full meleg szegedi pasiként fiatal (18-25 év közötti [esetleg pár évvel felette, de max. 30 éves]) srácot, akár srácokat szopnék, illetve leszopnék! Viszonzást nem várok, mert 2014-ben prosztata túltengés miatt ki kellett venni a prosztatám, azóta nincs gecim, de ha akar valaki, akkor szophat! A csókolózás nem áll tőlem távol, de nem kötelező! Az anál szexet se az aktív, de a passzív oldalon NEM gyakorlom, ne is győzködj! Hely, ha nem is a legideálosabban, de megoldható. 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO ANYAGIAK

Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
11ker Bocskai úton aktív srác lenne hoszszabb távra?
Diszk.max!!!!
Privátba írj!
Diszk.max!!!!
Privátba írj!
Ma 4-6 között szopnék,farkat vernék Albertirsa-Tápiószentmárton közt vékony srácnak.
Hétfő délután rá érő aktív vagy uni srác pasi aki jönne vagy jár Momor Gomba fele hely van este 8 ig rá érek.
Szia magas nagydb full szőrös 50-es nös bi vagyok,holnap,hétfön reggel 8től 12-ig Bp-n találkoznék ápolt pasival akinek bekaphatnám akár viszonzás nélkül is.Autom van!Jelentkezz.
Fehérváron valaki?
Budán van helyem!
(Ez egy válasz Tamas334 üzenetére (2022. 10. 09. vasárnap 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Érdekel valakit Budapesten egy kellemes Netflix amd chill?
Érdekel valakit Budapesten egy kellemes Netflix amd chill?
Sziasztok Hatvan Gyöngyös környèkèn valaki?
Helló passzívat keresek pesten van esetleg jelentkező ?
Szia,szeretem! Helyem van!
(Ez egy válasz Bi35bp üzenetére (2022. 10. 08. szombat 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 08. szombat 12:53

Valaki aki szereti ha sok jön es szívesen ki verné nekem most a Duna plazanal?

22.ker most szabadban vagy autoban sexelne velem valaki?