Magnum Szaunába megy holnap aktív esetleg? 13:00 kor ??
Most lenne valakinek kedved kalandozni. Helyem van a 14be
Holnap jön valaki a Rudasba?
Jó estét.Szerdán 11.09-én reggel 9 töl de.12-ig lenne idöm,ill autom.Ismerkednék találkoznék ápolt,értelmes férfival.Ami érdekel,imádok szopni végig,viszonozni nem szükséges,de természetesen nekem is jólesne.Magas nagydb full szörös nös uni akt bi vagyok.Szeretnék dugni is de csak mint aktiv.Erdeklödésed,jelentkezésed várom,ha tudsz adni telszámot,viszonzom és találkozzunk..
Ma szopnék szegeden más is érdekel ! Irj
Sziasztok! Holnap délelött valaki Győrben vagy környékén tali?
Nyíregyházán keresem, tiszta diszkrét alkalmi haveromat kölcsönös hokyra, simire stb.stb .
kipróbálnám milyen egy tiszta egészséges faszt merevre szopni, még nem volt részem benne ezért mindenképp kölcsönösen szeretném. Helyem az nincsen de ha van autód abban is ok. ,vagy ha pont jó az idő szabadban eldugott helyen is. Én 40es nős ápolt diszkrét.

Budapesti bi parokkal ismerkednek aktiv bi vagyok csak parok
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Sziasztok. Holnap délelőtt folyamán keresek partnert autós kalandra. Szeghalom - Püspökladány - Nádudvar - Tiszacsege útvonalon.
Most Csepelen szopatnék, szopnék
bp vki ma oral?
Hello!
Holnap/holnapután napközben fogadnék uni/aktív sexy pasit egy kiadós dugásra.
Holnap/holnapután napközben fogadnék uni/aktív sexy pasit egy kiadós dugásra.
Tata környékén szopatna ma valaki?
Repter kifutó vége? Tele van nagyon. Ki van kint?
Sziasztok,Fiatal srácot keresnék aki végig leszop és nyeli a gecit...De érdekelhet más is...ha olyan...
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Hello. Ma délutáni órákban vagy közeljövőben valakinek lenne kedve rosszalkodni? helyem sajna nincs. (Szeged)
Somogy - Kaposvár?
Napközben szopathatsz baszhatsz teleélvezhetsz kedvedre!
Akár többen is egyszerre :P
Napközben szopathatsz baszhatsz teleélvezhetsz kedvedre!
Akár többen is egyszerre :P
Szabolcsi pasikat keresek Nagykállo, Nyiregyhaza, Ijfehertó vonalon ejjeli talikra