Pentek 11-15-ora kozot meg dugna valaki?
Miskolc-Eger
Miskolc-Eger
Sziasztok! Első szopásomra keresek partnert aki kellően türelmes, és segítőkész. Szájba élvezés természetesen oké. Helyem nincs, autóban és szabadban is megfelel, Nyiregyen vagyok elérhető délután 5 után.
Most reggel, 6 óra körül szopnék Budapesten! Kocsidban is ráborulok. Nagyvárad Térnél vagyok. Macis, idős is ok.
Sziasztok!Veszprém környékén szopatok.
Nyíregyháza
Glory Hole tud vki info mikor érdemes menni stb
Glory Hole tud vki info mikor érdemes menni stb
Valaki még a kifutónál?
13kerbe ,felszopót keresek!
Sziasztok!
Csongrád megyében szívesen kielégítenék egy 18-22 év közötti vékony srácot. Én 33.
Csongrád megyében szívesen kielégítenék egy 18-22 év közötti vékony srácot. Én 33.
Pentek delelot terdelnek,pucsitanek valaki elot
Miskolc
Miskolc
65 éves, full meleg szegedi pasiként fiatal (18-25 év közötti [esetleg pár évvel felette, de max. 30 éves]) srácot, akár srácokat szopnék, illetve leszopnék! Viszonzást nem várok, mert 2014-ben prosztata túltengés miatt ki kellett venni a prosztatám, azóta nincs gecim, de ha akar valaki, akkor szophat! A csókolózás nem áll tőlem távol, de nem kötelező! Az anál szexet se az aktív, de a passzív oldalon NEM gyakorlom, ne is győzködj! Hely, ha nem is a legideálosabban, de megoldható. 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO ANYAGIAK
Siófok környékén akinek van kedve cumizni,van itt olyan ember ?
Havert keresek aki tudja szopni magát!
Sziasztok! Holnap reggel aktiv pasi a 13-ban???
Valaki megnézné viber camban ahogy most kiverem?
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
11ker Bocskai úton aktív srác lenne hosszabb távra??
Hátha egyszer olvassa valaki,aki erre lakik vagy rendszeresen erre jár.
Diszk max
Privátba írj!!!
Hátha egyszer olvassa valaki,aki erre lakik vagy rendszeresen erre jár.
Diszk max
Privátba írj!!!
Srácok Veszprém-Szfehérvár környékén ma valaki? Csak uni vagy aktív sràcot keresek, esetleg kíváncsi heterót
Nagy farkú,pesti kandurt keresek!
Hegyeshalom határ. Kamionomban bisex fiút vendégűl látnák. Keress privat