Ma delutanra keresek pasit aki megszopatna. Hely van.
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Pesten biszex pasi?
Budapesten szopnék hely van,. Anoním lakás gloryhole is szopathatsz. Magas férfias pasi vagyok
Sziasztok.Holnap debrecenbe utazok kocsival szivesen meglátogatnék egy bi párt vagy fiút.
Ma késő délután pestit keresek , akinek van helye.
hellóbelló! közös kényztetés most Bpn.? hely van
196cm igenyes pasi ismerkedne NYIREGYHAZAN
HELY VAN.
HELY VAN.
Csepelen passzív buszsofőrt keresek
Sziasztok!
Esztergom környékén cumiznék.
43/180/90
Esztergom környékén cumiznék.
43/180/90
Késő délutántól keresnék uni vagy aktív srácot Veszprém és Székesfehérvár környékén
Gulya dombra is kinézek 6 és fél7 között.. fekete kombival leszek
kíváncsi hetero is lehetsz

Sziasztok! Első szopásomra keresek partnert aki kellően türelmes, és segítőkész. Szájba élvezés természetesen oké. Helyem nincs, autóban és szabadban is megfelel, Nyiregyen vagyok elérhető délután 5 után.
Sziasztok!
9-13 óra között kanos pasi? Bp déli részéről helyed legyen, vagy a természetbe! Privát keresést diszkréten!
9-13 óra között kanos pasi? Bp déli részéről helyed legyen, vagy a természetbe! Privát keresést diszkréten!

Győrből tarsat keresnék közös Magnum látogatáshoz
18. Estére
18. Estére
Sziasztok!
Holnap reggel Miskolc , Kazincbarcika valaki?
Holnap reggel Miskolc , Kazincbarcika valaki?
Sziasztok!
Ma éjszaka tali? Jóképűnek mondott, ápolt, rendes passzív vagyok. Nálad vagy kocsidban. Dughatsz is ha akarsz! Tág vagyok. Lenyelem. Budapest
Ma éjszaka tali? Jóképűnek mondott, ápolt, rendes passzív vagyok. Nálad vagy kocsidban. Dughatsz is ha akarsz! Tág vagyok. Lenyelem. Budapest
Sziasztok. 23 eves macis srac vagyok ma estére kerese macikedvelo kanos partneremet Nagyhegyesre. Irj ha érdekel a dolog.
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Valakinek nincs kedve kiverni a farkam? Tele vagyok nagyon és imádom ha magamra elvezhetek miközben veri valaki a farkam!! smile ha szereted a sok gecit és kocsival vagy írj rám privátban Bp!
Marcaliban péntek este hoki 2 pasival?