Budapesten esetleg valakinek van kedve ma valamihez?
Üdv. Ma este 19 óra körül esztergomi akt8v aki a szàmba tenné? Hely kell. Írj pm.

ZALAEGERSZEG ma este 9 után pasit kényeztetnék orálisan.
Mára keresek hellyel rendelkező Pest megyei passzivat.
Miskolcon hol lehet talizni kukkolni szopni szoptatni pasikat?
Hali, nincs senki Budapesten akinek van helye és egy kölcsönös orálban részt venne ?!?!
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok. 2 után kinézek a reptérre. Lesznek kint meleg/bi srácok?
Szentendrén ma olyan 6-8 között valaki egy kis kaland?
idősebb aktívak előnyben de senki nincs kizárva

Decemberi vagy januári nyaraláshoz keresek partnert.
Sziasztok,szép vasárnapot,minden biszex pasinak. Èn egy passzív,uni faszi vagyok. Szívesen találkoznék,ma 17 óráig,aktív,uni,esetleg transzi emberekkel. Helyem van cinkotán. Írjatok.
Aktív vagy passzív te inkább csak fiktív van!
Ma délután a Hegedűsben 55+ urakkal ismerkednék. Aktívak előnyben

Heves , Nógrád , Borsod megye ? Pasit keresek
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Hétfőn szopnék -szopatnék Siófokon!Helyem van, de utazok is ha kell!
Sziasztok!
Szopnèk ma.Írj ha szopatnàl..Lehetsz hetero
Bi
Meleg.hely van.Bp
Szopnèk ma.Írj ha szopatnàl..Lehetsz hetero
Bi
Meleg.hely van.Bp
Gyomaendrőd környéke?
Miskolc vki?