Sziasztok . Baselben és környékén keresem passzív társam kölcsönös orálra és minden másra !!! Higénia adott és elvárt !!!!!!! Telefonshám csere után kép csere !
Budapesten keresek igényes, fiatal kimondottan nagy méretű úriembert orális játékokhoz!
Budapesten aktív idősebb férfi?
Utazni nem tudok sajnos
Utazni nem tudok sajnos
Most este
Ma szopatok Balatonszemesen!
Mostanában Budapesten valaki egy autós kalandra?
Ma Cegléd Debrecen útvonalon valaki?
Ma 12ig Erden szopatnek es kozos hokiba benne lennek 21eves srac vagyok!
Fonyód-Keszthely környékén igényes fiú???
Szopatnek kover fi vagyok
Valaki M6 bp-pécs irányba?
Jó cumi
Jó cumi
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Nem kövér fiút leszivnék.
Valaki m6 bp felé? Vagy pesten egy autós kaland????
Sziasztok ! Autós kaland most dél pesten?????
Ma 14 óra körül Debrecenben valaki?
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
11ker Bocskai úton aktív srác ?
Sziasztok!
Kecskemeten most valaki egy kis kaland? Irj es megbeszeljuk.
Kecskemeten most valaki egy kis kaland? Irj es megbeszeljuk.
Fonyód-Keszthely környékén igényes urat szopnék, szájba vagy arca élvezéssel…