Sziasztok,
Jövő hét pénteken azaz (12.09.) este , melyik helyet ajánlanátok Budapesten, Magnum szauna vagy Coxx klub? Esetleg egy házi bulihoz is csatlakoznék, ahol a pasis játékok lennének a főszerepben.
Jövő hét pénteken azaz (12.09.) este , melyik helyet ajánlanátok Budapesten, Magnum szauna vagy Coxx klub? Esetleg egy házi bulihoz is csatlakoznék, ahol a pasis játékok lennének a főszerepben.
Sziasztok! Pápa és környékén sràc aki talizna? Hely van.
Most éjszaka szopnék egyoldalúan! Kocsidban is ok. Budapest
Miskolcon déli részén, este 11utan szopnek autoban viszonzás nélkül.
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Alföldi régióból keresek fiúpartnert, minden jöhet, kivéve dugás.
Miskolcon sexpartnert keresek!
Ma estére keresek egy aktív pasit Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok fogadni tudok
sziasztok
41 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
41 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
Nyiregy és Debrecen környékén keresek olyat aki a számba es arcomra meri engedni.
Budapesten most laza kaland?
13 ker hely adott…
13 ker hely adott…
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
A mai napon hellyel rendelkező pasival találkoznánk!
Valaki Erden lecumizna? Tegnap borotvaltam le 21vagyok 16,5cm farok aztmondjak szep
Miskolcon szopnék helyem van!
Vasárnap a Kehidai Fürdőben ismerkednék!Bi pasi vagyok !
Sziasztok BP 17.ker tali?
Sziasztok! Pápa-Veszprém-Székesfehérvár vonalon lenne srác aki talizna a kora délutáni vagy a késő esti órákban? Csak uni vagy aktív srácot keresek, esetleg kíváncsi heterót

Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Szopnék Budapesten helyem van. 40 éves magas férfias pasi vagyok