Délpest vki?
Szisztok! Lenne kedve most valakinek csatlakozni egy fiú pároshoz? Priviben üzenj, ha érdekel.
Valakit szívesen leszopnék! Helyem van! 3.ker!
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
Fehérváron szopnék autóban. Csak akkor írj, ha van kép a farkadrol.
Kecskeméten ma szivesen szopnèk hely van lehettek többen is de csak orál
Mivel nem jelöltel nem láthatod. De ne is jelölj.
(Ez egy válasz tentamen üzenetére (2022. 12. 23. péntek 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnálom, hogy senki nem jelzett vissza. :( Mivel nem volt több szabadidőm várni, így eljöttem a Pólustól. Ha a későbbiekben valakit érdekel egy orális kaland Dunakeszi -XV. Kerület környékén, keressen üzenetben. A két ünnep között max. Dunakeszi Auchan környékén este 8 után, egyébként jövőre tudom megoldani. Boldog karácsonyt!
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Ilyen képet kár feltenni.
(Ez egy válasz Fzoli2222 üzenetére (2022. 12. 23. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 23. péntek 13:12

Kinek van kedve szopni egy szép farkat? Jelölj és látod a farkam.
Nagyon csinos, szex függő 36 éves Thai barátnőmnek keresek nagyméretű (min. 20/6) bi pasit, aki Bp.-en fogadni tud!
Tudom, hogy senki nincs, de: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Most valaki,akit szophatok? Helyem van cinkotán!
Kinek van kedve szopni egy szép farkat? Jelölj és látod a farkam.
Mostanában valaki bi kaland?
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn
Valaki bp 17?
Miskolcon most vakaki,nálam?
Bp 13ban lakasban vagy nalad szpnek es dughatnal. Most keresek es egy ket orara minimum
Kiskőrösön faszra pattannék.