Ma este keresunk paros ferfi tagjanak dugasahoz aktiv bi pasit minimum 18-19cm-el. Viberre valaszolunk

Sziasztok! Most délelőtt még XIII kerületben van helyem szopni egy jót.
Sziasztok! Most délelőtt még XIII kerületben van helyem szopni egy jót.
Siófokon aktívat keresek.
Szombat reggel fél9 körül dunakeszi glorynál szopnék! Valaki?
Hello, kezdő bi érdeklődésem miatt írok itt. Olyasvalakit keresnék aki szívesen szopatna olyat, aki még teljesen kezdő a témában. A legjobb lenne ha pàr lennétek…
Sziasztok Laci vagyok szívesen találkoznék veletek ma is most is akár
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 29. csütörtök 09:09
Törölt felhasználó (4655994)

Sziasztok. Kiskunlacháza, Dunavarsány, Taksony, Szigethalom, Szigetszentmiklóson keresnek bi pasit akinek van helye minden jóra.

Szegeden szivesen talalkoznék hellyel rendelkező férfival orál, nyalás stb
Ma este Marcaliba jönne 2 bi pasihoz valaki?
Sziasztok. Kiskunlacháza, Dunavarsány, Taksony, Szigethalom, Szigetszentmiklóson keresnek bi pasit akinek van helye minden jóra.

Hatvanas pasí nyiregyháza üzi
Ozd -Miskolc nagyfarku pasi ? Ma este helyem van ! Gyere el és kényeztetem a farkad , de minden mehet !
Békés megye ? Aktív? Csak sex!
Tapasztalt ferfit keresnek, pest megyeben
Jász-Nagykun-Szolnok megye? Aktív partneremmel talàlkoznèk!
Holnap reggel (30-an) Pesten leszek....
A Keleti kornyeken keresek aktiv bikat.
Lehettek keten is!
A Keleti kornyeken keresek aktiv bikat.
Lehettek keten is!
Ki szopna most reggel6 utan? Bp.-n
Sziasztok! Aktív férfi törökszentmiklós ès környéke? Taliznèk
délelőtt 9 után szívesen szopatnék egyet
69 is játszik. Írj valamit, hogy megtaláljalak
Nem lesz túl sok időm úgyhogy most ha lehet a felesleges köröket kihagynám.

Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.