Hello!
Ma estére Budapesten keresek ngagyméretű (20cm és fölötte) fiút, aki előtt térdelhetnék.
Ma estére Budapesten keresek ngagyméretű (20cm és fölötte) fiút, aki előtt térdelhetnék.
Sziasztok. Ma délután Nyékládházán autos kalandban belle lennék. Aktiv pasit szopnék.
Rendszeres találkozásokra diszkrét, ápolt barátot keresek. Szabadidőm, kedvem, helyem van.
Szilveszter este szabad vagyok, Veszprémben.
Aktív vagy uni srácokra nyitottan. Hely, kaja, film, pia adott. Csapjunk egy orgiát.
Aktív vagy uni srácokra nyitottan. Hely, kaja, film, pia adott. Csapjunk egy orgiát.
Sziasztok. Szilveszterre keresnék kis kikapcsolódást, főleg Szabolcs megyében. Amennyiben jól sikerül, akár hosszú távra is terveznék. Mindenre vevő vagyok, könnyen alkalmazkodom

ma Magnumba valakik?
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Szegedi, sportos, férfias, jóképű (bi-uni,18/5) srác komplikációmentes sexre keres férfias srácot hétvégére. Hely ok, nagy farok előny, kép alap. Ha jársz erre az is ok.
Passzív 50-es srác vagyok. Keresem Aktív partneremet.
Sziasztok. Kiskunlacháza, Dunavarsány, Taksony, Szigethalom, Szigetszentmiklóson keresnek bi pasit akinek van helye minden jóra.

Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok
Sziasztok komáromba keresünk akt 50es partnereket akik dugnak passzívot vastag vagy nagy méret alap hely van mindig. Du este. írj
Hali, most valaki szeretne Vàc-Dunakeszi környèkèn oràlis kènyeztetèst? Irj privàtban.
Sziasztok,jó reggelt most valaki,orális örömömre.az őrsön vagyok
Bács-Kiskun megye déli részén közös orál ? Hely van …
Ma reggel/ délelőtt szopnék egy szép farkat.
Bi parok ha meg vannak itt valos parok aktiv vagyok bp-n
Ma délelőtt leszopna valaki miskolcon⁵
fejérmegyéböl van valaki?
Sziasztok Ma 17.ker környékén találkozó?