Sziasztok. Szilveszterre keresnék kis kikapcsolódást, főleg Szabolcs megyében. Amennyiben jól sikerül, akár hosszú távra is terveznék. Mindenre vevő vagyok, könnyen alkalmazkodom.
ma napközben szopnék egyet bp-n
Sajnos most nejem nélkül Olyan házaspárt ahol a férfi biszex és az első alkalommal elfogadják, hogy csak a két férfi szexel. A hölgy csak néz míg ki nem élvezzük egymást kicsit a férjével. Aztán kitalálhatjuk együtt hogy a nejem hogy vonható be mert az izgalma megvan rá szex közben.
Esztergomban hellyel rendelkező nagyfarkú akit szophatok?
Dunakeszi Auchan glory ma délután fél három körül?
Sziasztok, mostanság a 13 kerületből valaki? Közös lazulásra…
20cm vagy nagyobb farokméretű igényes pasit keresünk NYÍREGYHÁZÁN igényes 150/50/23 hölgytagunk rendszeres kielégítésére
Helyünk van.
Foto a holgyről adatlapon
Helyünk van.
Foto a holgyről adatlapon
Sziasztok! Keményen szoptatni szeretőt keresek! Békés-megye elsősorban!
Sziasztok!
Ajka-Keszthely k. valaki?
Ajka-Keszthely k. valaki?
Két bi pasihoz beszállna ma délután valaki Keszthely-Marcali között?
13kerbe felszopót keresek!!
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

sziasztok, pesten zuglóban van helyem, keresek a napokban olyan aktívat aki el is tud jönni és nem csak ámít
Csütörtökig minden nap jó. Max korhatár: 38

Pilisvörösváron leápolnék most valakit. Még 1 órát itt vagyok!
Van esetleg (lelkes amatőr) bi ffi masszőr, aki mindenhol jól átmasszírozna ... Cegléd (dél Pest megye) - Kecskemét (észak Bács-Kiskun megye) és környékén?
Egy kis bi "játékban" is benne lennék .. ha valakit érdekel, házhoz tudom vinni a játékszert ... a következő napokban és jövő héten szinte bárikor. (Kizárólag nem dohányzó, tiszta, diszkrét partnert keresek!)
Egy kis bi "játékban" is benne lennék .. ha valakit érdekel, házhoz tudom vinni a játékszert ... a következő napokban és jövő héten szinte bárikor. (Kizárólag nem dohányzó, tiszta, diszkrét partnert keresek!)
Nagy faszt keresek aki neha Kecskeméten atutazoban jol megbaszna! Szeretem a vastag faszt, nézd meg a videóim!
Pesten szopatnék vagy szexmoziban dugnék.
Szolnok kornyekerol bi pasi ?
Komárom, Tata környékén szopatna valaki?
Vékony fiatal passzív srácot keresek szexre Pest megyében.