Jövő hét szerdán, vagy csütörtökön szopnék a délelött folyamán.
Dél-pest környékén, de talizhatunk is a kifutónál
.
Dél-pest környékén, de talizhatunk is a kifutónál

29 eves sokmindenre nyitott srac vagyok , valaki kalandozna ? Pestmegyeben.
Bi parokkal ismerkednek aktiv vagyok bp b
Sziasztok! Bp-n szopnék… helyem nincsen sajnos. Írj
Sehol senki.
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Reptérnél szopnék.
11 ker most?
Vasárnap napközben párokat aktív pasikat szopnék,nyalnék! Helyem van de mehetek én is!
Veszprém és környékén van szopós pasi?
Ma délután ,14 óra utánra keresek orális kalandot, Miskolc dél - Nyékládháza vonalon. Ha benne vagy privátban irj.
10 ker.Környéken lenne hellyel rendelkezo aki szopatna esetleg masztizna vagy szopna most délelőtt?
Szia! Én szopó! Gyere…
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 20. péntek 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 20. péntek 06:19
Törölt felhasználó (1226482)

Szopató vagy szopó fiú?
Xv. Hubay térnél
(Ez egy válasz Marsam üzenetére (2023. 01. 20. péntek 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopató vagy szopó fiú?
merre?
(Ez egy válasz BpNol üzenetére (2023. 01. 19. csütörtök 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 19. csütörtök 20:50

Pénteken reggel szopatna valaki? Egyoldalúan szopnék. 7 körül. Xv. ker-Újpest környéke
Szia! Gyere Szarvas felé.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 19. csütörtök 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 19. csütörtök 19:57
Törölt felhasználó (4498672)

Holnap délelőtt Szolnok környéki bi pasival találkoznék
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Bi parok holgyek valaki egy mostani tali bpn ?aktiv vagyok
Sziasztok!
Érdekelne valakit vonatos kaland? Elég sokat utazók Nyíregyháza és Budapest között.
Érdekelne valakit vonatos kaland? Elég sokat utazók Nyíregyháza és Budapest között.