Sziasztok! Igényes, diszkrét párokkal ismerkednék, találkoznék, akiket izgatna, ha közösen cumizhatnának. Minden finomságban benne lennék, ami egy izgalmas hármasban elképzelhető. Mindenki, mindenkivel. 45 éves, igényes, diszkrét pasi vagyok.
30-31-én késődélután, Hajduszoboszlón keresek ,hellyel rendelkező aktív férfit,estleg többest.
Ma este jó farkú aktív férfival szexelnék. Helyem van a 10. kerben.
Reptéri kifutó 10 perc múlva érkezem
Valaki aki nem csak vágyakozik?
Pesten biszex pasik?
Valami ma este pest megyeben ?
Reptéri kifutó van valaki?
Hétfőn napközbe szopnék szopatnék Kecskeméten
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Mire konkrét lenne, mindig eltünik :(
(Ez egy válasz Fransesk04 üzenetére (2023. 01. 22. vasárnap 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Holnap esetleg?
(Ez egy válasz zokee üzenetére (2023. 01. 22. vasárnap 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 22. vasárnap 11:37

Sziasztok most egy aktív biszex pasi aki jól megszopatna,sok spermával,nyelném,! Helyem van! A XVI ban
Hétfő,kedd,szerda,csütörtök délután kora este rá érő aktív srác pasí aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van.
Sziasztok. Ma is fehervarra sodort az élet. Valaki rá érne ma?

Sziasztok most egy aktív biszex pasi aki jól megszopatna,sok spermával,nyelném,! Helyem van! A XVI ban
Pesten orálra jó farkú srác aki kanos? Vastagabb mérettel valaki? 17/6 körül ?
Budapesten ma valaki? Hely ok.
Bi parokkal ismerkednek bp-n aktiv vagyok