jó mérettel rendelkező pasit rendszeresen torkosan szopnám! érdekelne amatőr videózás is
helyem nincsen sajnos

Mara keresnek partnert pestmegyeben , sokmindnere nyitott vagyok
Szia! Kölcsönösen érdekel?
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2023. 02. 15. szerda 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyalogatnék egy farkat. 43 éves férfi vagyok. Bp.
Most délelőtt valaki BP férfias játékokra?
Hely jó lenne
Hely jó lenne
Full meleg 65 éves, szegedi pasiként fiatal (18-25 év közötti [esetleg pár évvel felette, de max. 30 éves]) srácot, akár srácokat szopnék, illetve leszopnék! Viszonzást nem várok, mert 2014-ben prosztata túltengés miatt ki kellett venni a prosztatám, azóta nincs gecim, de ha akar valaki, akkor szophat! A csókolózás nem áll tőlem távol, de nem kötelező! Az anál szexet se az aktív, de a passzív oldalon NEM gyakorlom, ne is győzködj!
Abban viszont benne lennék, hogy miközben egy fiatal srácot dug a partnere, én a srácot leszopnám!
Hely, ha nem is a legideálosabban, de megoldható. 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO ANYAGIAK!
Abban viszont benne lennék, hogy miközben egy fiatal srácot dug a partnere, én a srácot leszopnám!
Hely, ha nem is a legideálosabban, de megoldható. 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO ANYAGIAK!
Érdi bi aktiv?
Mai napra keresek ápolt, aktív, kanos pasit aki szeret dugni. Szeretném ha valaki már tényleg felavatná a hátsómat. Fenekemről tudok képet mutatni. Diszkrét helyem van adatlapom szerint. Privátban irj légyszi.
Ma napközbe egy kölcsönös cumira valaki Kecskemét környékén
Hatvan vagy kornyeken ma valaki? Délelőtt folyaman?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Ma reggel valaki üríthetne R.palotán
Budapesti, hellyel rendelkező, türelmes, lehetőleg idősebb partnert keresek főleg orális örömökre.
Debrecen és környékén ma délután szopható pasit-pasikat keresek. Privátba írj.
Hétvégén szopatnék!Előny ha lányos testalkatod van és szívesen szopsz kurvásan,csajosan beöltözve,ha az arcod nagyon"pasis"akkor szopómaszkba szopatnálak,ha ápolt,formás a segged nem kizárt hogy azt is dugnám.Helyem van,ha kimondottan bejösz nekem akár nálam is aludhatsz.
Ráckeve környéken valaki ?
Sziasztok! Holnap (02.15.) estefelé találkozna valaki Veszprém vagy környékén? Uni vagy aktív srácot keresek, esetleg kíváncsi heterót
Sziasztok most valaki szex helyem van ,3 kerületben dugd a popom
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Hali! Debreceni bi/perverz férfi vagyok, férfit keresek akit egyoldalúan kényeztethetnék: orál, maszti, masszázs, prosztata izgatás és egyéb más finomságok. Ha érdekel irj!